• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Επιστρέφει στην Red Bull ο Kent
Μετά από έναν χρόνο παρουσίας στη Moto2
Νέα 31/10/2013 - 13:57

Μπορεί αρχικά να είχε ανακοινωθεί ότι ο Danny Kent θα συνέχιζε για δεύτερη χρονιά στην Tech 3 και στη Moto2, ωστόσο ο Βρετανός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και αποχώρησε για να επιστρέψει στα γνώριμα μέρη της Red Bull KTM Ajo, στη Moto3.

 

Έτσι, ο Kent - ο οποίος έσπασε την κλείδα του στον προηγούμενο αγώνα του Motegi - θα επιστρέψει στην ομάδα του Ajo με την οποία είχε κερδίσει δυο αγώνες στο τέλος του 2012. "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Red Bull KTM Ajo. Θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για εμένα. Είναι μια επαγγελματική ομάδα που παλεύει συνέχεια για νίκες και Τίτλους. Θέλω να τα πάω καλά στη δεύτερη παρουσία μου εδώ και να τερματίζω όσο πιο ψηλά γίνεται στους αγώνες", δήλωσε ο Kent, ο οποίος είναι 22ος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος της Moto2.

 

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχουμε και πάλι τον Danny Kent μαζί μας, σχηματίζοντας ένα εξαιρετικό τρίο με τον Jack Miller και τον Karel Hanika", σημείωσε ο Ajo. "Δούλεψα μαζί του το 2011 και το 2012 και τώρα, που έχει ακόμα ένα χρόνο εμπειρίας, η ευκαιρία να δουλέψω και πάλι μαζί του θα είναι καρποφόρα και για τις δυο πλευρές".

 

Το νέο τρίο της ομάδας, Karel Hanika, Jack Miller και Danny Kent, σημαίνει ότι - εκτός απροόπτου - οι Θανάσης Σίσσης και Zulfahmi Khairuddin μένουν εκτός ομάδας.

 

Επόμενο άρθρο »

5 in 1 CLASSIC RALLY

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez και Lorenzo: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα