• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Αισιοδοξία στη Yamaha!
Πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή!
Νέα 01/11/2013 - 11:56

Ο Team Manager της Yamaha, Wilco Zeelenberg, παραμένει αισιόδοξος και θεωρεί ότι ο Lorenzo έχει αρκετές ελπίδες στο να εκθρονίσει τον Marquez από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και να πάρει αυτός τον Παγκόσμιο Τίτλο φέτος!

 

"Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να σκεφτόμαστε ότι έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε στη Βαλένθια", σχολίασε ο Zeelenberg ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν το επόμενο Σ/Κ, με τη διαφορά των δυο διεκδικητών να είναι στους 13 βαθμούς. Αν ο Marc Marquez καταφέρει και πάρει ακόμα και την τέταρτη θέση, θα γίνει ο πρώτος rookie - μετά τον Kenny Roberts το 1978 - που θα κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία.

 

Η μόνη ελπίδα του Lorenzo να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα, είναι να κερδίσει στην Ισπανία και να τερματίσει πέμπτος ή πιο κάτω ο αντίπαλός του. Με τον Ισπανό αναβάτη της Yamaha να ελπίζει και σ' ένα - ενδεχομένως - νέο λάθος των αντιπάλων του που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο του. Θυμίζουμε ότι ο Marquez προηγείται στη βαθμολογία από τον όγδοο γύρο στο Sachsenring, αγώνα που έχασε ο Jorge Lorenzo μετά τον τραυματισμό του στην κλείδα. Από τότε, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει πάρει τέσσερεις νίκες, εφτά στο σύνολο, έναντι έξι συνολικά του 20χρονου rookie.

 

"Κρατήσαμε τις ελπίδες μας για το Πρωτάθλημα ζωντανές μέχρι τον τελευταίο γύρο. Αυτός ήταν ο στόχος μας μετά την πτώση του Jorge και τον τραυματισμό του", πρόσθεσε ο Zeelenberg. "Αν ο Marc είναι έξυπνος και δεν κάνει λάθος, θα είναι δύσκολο να πάρουμε το φετινό Πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να παραδεχτούμε ότι οι τρεις τους - Jorge, Marc και Dani - πάντα παλεύουν για μια θέση στο βάθρο, αλλά κάτι μπορεί να συμβεί!"

 

Επόμενο άρθρο »

O Laverty με Suzuki στο MotoGP το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα