• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Simeon στην Gresini Racing
Πιστεύω στον επαγγελματισμό της ομάδας του Gresini...
Νέα 04/11/2013 - 09:34

Το 2014, στη μεσαία κατηγορία, ο Xavier Simeon θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Gresini. Παράλληλα με την ανανέωση της συνεργασίας με τη Federal Oil - χορηγός της ομάδας του Fausto από την περασμένη σεζόν - ανακοινώθηκε και η νέα μετεγγραφή για την ομάδα του Ιταλού παράγοντα στη Moto2.

 

Ο 24χρονος Xavier Simeon αγωνίζεται φέτος με Kalex (για την Maptag SAG Zelos), πήρε το πρώτο του βάθρο νωρίτερα στη σεζόν και είναι - έναν αγώνα πριν το τέλος - 12ος στη βαθμολογία. "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι με μια ομάδα με τη φιλοδοξία της Federal Oil Gresini Moto2 για το 2014", τόνισε ο Βέλγος. "Τόσο η Gresini Racing, όσο και η Federal Oil θέλουν να αγωνίζονται για τις πρώτες θέσεις και είμαι πολύ υπερήφανος που με επέλεξαν να τους βοηθήσω να επιτύχουν στους στόχους τους".

 

"Πιστεύω στον επαγγελματισμό της ομάδας του Gresini και είμαι βέβαιος ότι με την τεχνολογική τους αρτιότητα θα με βοηθήσουν να πάρω σημαντικά αποτελέσματα", πρόσθεσε. "Νιώθω χαρούμενος που μετά τη Βαλένθια θα ξεκινήσω να προγραμματίζω τα πάντα για τη νέα μου αυτή περιπέτεια και θέλω να ευχαριστήσω τον Fausto, τη Federal Oil και τον μάνατζέρ μου Zelos που βοήθησαν ώστε να γίνει αυτή η μετεγγραφή πραγματικότητα. Ελπίζω να τους το ανταποδώσω με τον κατάλληλο τρόπο".

 

Από την πλευρά του, ο Fausto Gresini τόνισε ότι ο Simeon είναι "...ένας αναβάτης που πιστεύουμε ότι θα είναι στους διεκδικητές του Πρωταθλήματος της Moto2 και θα καταφέρει να φέρει την Gresini Racing εκεί που της αρμόζει, όπως το 2010 που κέρδισε τον Τίτλο με τον Toni Elias".

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Melandri στην Aprilia Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ducati Τρίπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα