• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki Extrigger
Νέο, μικρό και... ηλεκτρικό!
Νέα Αγοράς 04/11/2013 - 13:57

Η ηλεκτροκίνηση δεν θα αποτελέσει μια σοβαρή λύση για τους περισσότερους δικυκλιστές (και όχι μόνο) αν δεν βρεθεί μια αξιόπιστη λύση για την αυτονομία των μπαταριών. Ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που ενδεχομένως θα σκεφτεί κανείς βλέποντας - ή ακόμα καλύτερα - ανεβαίνοντας στο χαριτωμένο αυτό μοντέλο, το οποίο η Suzuki ονομάζει "Extrigger"!

 

Η εταιρεία θα προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις για τη νέα της μικρή αυτή μοτοσυκλέτα στην Έκθεση του Τόκυο, αυτόν τον μήνα. Το Extrigger θα εφοδιάζεται με το ηλεκτρικό μοτέρ του E-Let's (το ηλεκτρικό σκούτερ της Suzuki) και μπαταρίες 0.58kW, με ιπποδύναμη στα 2,3hp και ροπή 1,5Kgm. Διαθέτει ανάποδο πιρούνι, ιδιαίτερα (κυματοειδή) δισκόφρενα - όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία - και αλουμινένιο πλαίσιο χωροδικτύωμα!

 

Σύμφωνα με την εταιρεία η σέλα απέχει 720χιλ από το έδαφος και το συνολικό βάρος του μοντέλου ανέρχεται στα 62 κιλά. Στην Έκθεση του Τόκυο - στις 23 Νοεμβρίου - η Suzuki θα παρουσιάσει και την πρότασή της για το πως θα μετακινείτε τη μικρή μοτοσυκλέτα σας! Αν κάτι τέτοιο σας προβληματίζει, την απάντηση θα βρείτε στη δεύτερη φωτογραφία μας. Το νέο concept-car της εταιρείας θα ονομάζεται X-Lander.

 

Επόμενο άρθρο »

EICMA 2013: Yamaha MT-07

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο νέα Benelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα