• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GP Κίνας: Eκπληκτική pole για Edwards
Με έναν απίστευτο γύρο που έκανε στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών του GP της Κίνας, ο Colin Edwards πήρε την pole position.
Νέα 03/05/2008 - 00:00
Με έναν απίστευτο γύρο που έκανε στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών του GP της Κίνας, ο Colin Edwards πήρε την pole position.

Ο χρόνος του ήταν εντυπωσιακός (1'58"139), βελτιώνοντας κατά τρία δέκατα την record pole που είχε από τον περσινό αγώνα ο Valentino Rossi (1'58"424). Για την ιστορία, αυτή ήταν πρώτη pole που παίρνει αναβάτης της Tech 3 μετά το 2002 και το γερμανικό GP στο Sachsenring όπου ο Olivier Jacque είχε χαρίσει στην ομάδα την pole position μετο συνδυασμό Yamaha (ΥΖR 500) - Michelin. Ήταν η τελευταία φορά που δίχρονη μοτοσυκλέτα βρσκόταν στην πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης...

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής θα ξεκινήσει τον αγώνα από την δεύτερη θέση του γκριντ, με τον Casey Stoner να συμπληρώνει την πρώτη σειρά του γκριντ. Ο Αυστραλός που θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης, αισθάνεται πιο άνετα πάνω στην Desmosedici GP8 η οποία διαθέτει και τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα. Μετά δυσκολίας μπορεί να σταθεί στα πόδια του ο Lorenzo που ήταν εκπληκτικός στις δοκιμές

Μετά δυσκολίας μπορεί να σταθεί στα πόδια του ο Lorenzo που ήταν εκπληκτικός στις δοκιμές

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Jorge Lorenzo που με υπερπροσπάθεια κατάφερε να σημειώσει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

Ο Ισπανός που αισθάνεται αφόρητους πόνους στα πόδια μετά την πτώση που είχε την Παρασκευή, κατάφερε στις πρωινές δοκιμές του Σαββάτου να συμπληρώσει 21 γύρους, ενώ στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά τα πήγε περίφημα.

Το θέμα είναι αν θα είναι σε θέση να αντέξει σε συνθήκες αγώνα. Ο 20χρονος Ισπανός δυσκολεύτηκε αρκετά σήμερα και λίγο έλειψε να πέσει και πάλι, αλλά αυτή τη φορά τη γλίτωσε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού κατάφερε να μείνει πάνω στην M1 που χοροπήδαγε σαν ταύρος! Τις τρεις pole positions έφτασε ο Edwards

Τις τρεις pole positions έφτασε ο Edwards

Ο Dani Pedrosa θα βρεθεί δίπλα του στη δεύτερη σειρά του γκριντ, ενώ από την έκτη θέση θα ξεκινήσει ο Loris Capirossi. Ακολούθησαν οι James Toseland, Chris Vermeulen και Randy de Puniet.

Αύριο είναι μια άλλη μέρα... Οι μετεωρολογικές προβλέψεις αναφέρουν βροχές και καταιγίδες και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ομάδες και αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

GP Κίνας: Ο Stoner ταχύτερος στο βρεγμένο warm up

« Προηγούμενο άρθρο

Σοβαρό ατύχημα για Lorenzo

Χορηγοί