• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Η τελετή απονομής βραβείων
Στο επίκεντρο φυσικά ο Marc Marquez!
Νέα 11/11/2013 - 22:31

Τα βραβεία της φετινής σεζόν απονεμήθηκαν χτες βράδυ σε μια τελετή με παρουσιαστές τους Gavin Emmett και Melissa Jimenez. Μαζί τους η δήμαρχος της Βαλένθια, Rita Barberá, ο CEO της Dorna Sports Carmelo Ezpeleta και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIM), Vito Ippolito.

 

Στο επίκεντρο φυσικά βρέθηκε ο Marc Marquez, ο οποίος πήρε το βραβείο του για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που κατέκτησε, ενώ τιμήθηκε και με το βραβείο του Rookie της χρονιάς. Μαζί του, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Moto2 και Moto3, Pol Espargaro και Maverick Vinales αντίστοιχα.

 

Ο Aleix Espargaro τιμήθηκε ως η κορυφαία CRT, ενώ το βραβείο τους για την ανάδειξή τους ως Rookie της χρονιάς παρέλαβαν και οι Jordi Torres (Moto2) και Alex Marquez (Moto3). Το φετινό βραβείο του Rookie της χρονιάς για τη μεγάλη κατηγορία, έγινε εις μνήμη του Marco Simoncelli, ενώ των άλλων κατηγοριών στο όνομα του Michel Metraux.

 

Ο Marquez πήρε και την BMW, κατακτώντας αυτός το BMW M Award ως ο καλύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές φέτος, ενώ πήρε και το βραβείο Tissot Pole of Poles. Στις άλλες κατηγορίες, νικητές ήταν οι Pol Espargaro (Moto2) και Alex Rins (Moto3). Ως καλύτερο GP βραβεύτηκε η Motorland Aragon, ενώ καλύτερη ομάδα η Repsol Honda. Kalex και KTM πήραν τον αντίστοιχο τίτλο στη μεσαία και μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος. Τέλος, ως μελλοντικό ταλέντο βραβεύτηκε ο πρωταθλητής του Red Bull MotoGP Rookies Cup, Karel Hanika, μαζί με τους άλλους δυο στις επόμενες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Galbusera: Ο νέος αρχιμηχανικός του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test 1η μέρα: Φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα