• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Προσεκτικός ο Crutchlow
"Δεν μπορώ να πω ότι βρήκαμε κάτι καλό ή όχι"
Νέα 15/11/2013 - 10:27

Ο Crutchlow δεν ενδιαφέρθηκε την τελευταία ημέρα των δοκιμών στη Βαλένθια να σημειώσει έναν γρήγορο γύρο, καθώς προτίμησε να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Ο Βρετανός προσέγγισε την Τετάρτη πιο προσεκτικά από τις άλλες ημέρες - μετά και την πτώση του την Τρίτη - και κατάφερε να ρίξει το χρόνο του κατά 0.239. "Προτίμησα να μάθω καλύτερα τους μηχανικούς και να πάρω περισσότερες ώρες πάνω στην Desmosedici", σχολίασε.

 

"Δεν μπορώ να πω ότι βρήκαμε κάποιο συγκεκριμένο στήσιμο που μας δίνει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Συνέχισα να δίνω ξεκάθαρη πληροφόρηση και επαναλάμβανα απλά αυτά που μου έλεγαν οι άλλοι. Άλλωστε μόλις κατέβηκα από μοτοσυκλέτα άλλου κατασκευαστή και είναι πολύ θετικό ότι η δική μου πληροφόρηση είναι ίδια με τη δική τους", πρόσθεσε.

 

Με δεδομένο ότι αυτή η μοτοσυκλέτα δεν θα χρησιμοποιηθεί του χρόνου, αντ' αυτής θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την καινούργια Desmosedici στο πρώτο τεστ της Μαλαισίας στις αρχές του Φλεβάρη, ο Crutchlow δεν πίεσε για να κάνει έναν καλό χρόνο.

 

"Δεν χρειαζόταν να πιέσουμε για ένα χρόνο. Ήμουν πιο προσεκτικός απ' ότι τις άλλες ημέρες, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι δώσαμε στον Gigi και στους ανθρώπους της Ducati αρκετά για να δουλέψουν το χειμώνα. Ανυπομονώ τώρα για το τεστ της Μαλαισίας", τόνισε.

 

Αν και είναι πίσω 1.588 από τον καλύτερο χρόνο του τεστ που ανήκε στον Marquez, εν τούτοις ο Crutchlow είναι από την αρχή κοντά στους χρόνους του Dovizioso, με την μεταξύ τους διαφορά (υπέρ του Ιταλού) να μην ξεπερνά τα δυο δέκατα. Από την άλλη, η καλύτερη Ducati του τεστ ήταν αυτή του Iannone, με τον αναβάτη της Pramac να είναι 0.281 ταχύτερος του Βρετανού.

 

Επόμενο άρθρο »

Αφαίρεσε πλάκα και βίδες ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Ενθουσιασμένος ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα