• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Με πιο σιγουριά το 2014!
Dall'Igna: Μας περιμένει πολλή δουλειά!
Νέα 15/11/2013 - 16:50

Με τόνο αισιοδοξίας άφησε την ισπανική πίστα της Βαλένθια ο Andrea Dovizioso, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, έχοντας ως καλύτερο χρόνο το 1:31.716.

 

Αν και ο έμπειρος άσος δήλωσε ότι είναι νωρίς να αξιολογηθεί η απόδοση της Desmosedici, εν τούτοις παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και σ' αυτό αναμφίβολα έχει συνδράμει η παρουσία του Gigi Dall'Igna στο γκαράζ της ομάδας.

 

"Είχαμε λίγα να δοκιμάσουμε, όπως ένα συμπλέκτη, γκάζι κι ένα πίσω φρένο, αλλά επί της ουσίας τίποτα καινούργιο", σχολίασε ο Ιταλός. "Το τεστ έγινε περισσότερο για να εξοικειωθεί ο Gigi και να του δώσουμε πληροφόρηση ώστε να είναι έτοιμοι για το πρώτο τεστ της Μαλαισίας, το 2014. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη πως θα είναι η μοτοσυκλέτα στη Sepang, πάντως οπωσδήποτε είμαι πιο αισιόδοξος για το 2014!" πρόσθεσε!

 

Από την πλευρά του, ο Gigi Dall'Igna προετοιμάζεται για πολλή και σκληρή δουλειά κατά το χειμερινό διάλειμμα. "Αυτές οι ημέρες ήταν οι πρώτες μου στην Ducati και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τους ανθρώπους, να κατανοήσω τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας και να αξιολογήσω όλα όσα δείχνουν διαφορετικά απ' ότι είχα συνηθίσει στο παρελθόν", δήλωσε. "Πλέον, μας περιμένει μια περίοδος σκληρής δουλειάς ενόψει των δοκιμών στη Μαλαισία".

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Γκιζίνος στην pole

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο της "Open" Desmosedici

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα