• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ SS: Συνιώρης – Μπεγνής έδωσαν θέαμα!
Πολλές απουσίες κορυφαίων οδηγών
Νέα 18/11/2013 - 21:36

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός

 

Ίσως ο ήδη Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport, o Σάκης Συνιώρης να μην περίμενε ότι ο Σωτήρης Μπεγνής θα ήταν τόσο επιθετικός και καλός στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Βέβαια ο οδηγός της ομάδας του Γιάννη Μπούστα, με την Yamaha R6 είχε δείξει καλά στοιχεία και στον προηγούμενο Αγώνα της Τρίπολης έτσι όχι μόνο πέρασε πρώτος αλλά έμεινε αρκετά σε αυτή τη θέση.

Ο Συνιώρης με την Honda CBR600RR πέρασε μπροστά για να έχει μια ακόμη εναλλαγή με τον Μπεγνή, μέχρι να “αποφασίσουν” και οι δύο να κάνουν το 1-2 όπως στον προηγούμενο αγώνα. Βέβαια οι χρόνοι τους είναι αρκετά πιο πάνω από εκείνους που έκαναν τότε, αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στην έλλειψη συναγωνισμού από αρκετούς οδηγούς της κατηγορίας που δεν έδωσαν το παρόν – κυρίως λόγω οικονομικών δυσκολιών.

 

Για την 3η θέση έγινε μάχη μεταξύ των Γιάννη Τζωρτζόπουλου (Honda CBR600RR) και Τάσου Σπερελάκη (Yamaha R6), o οποίος είχε τρέξει και στην κατηγορία ΟΡΕΝ και είχε πολύ κέφι! Ο έμπειρος Πρωταθλητής των 80 και 125cc επικράτησε του νεοφερμένου, που όμως έδειξε μεγάλη βελτίωση και εξέλιξη μέσα στη χρονιά και λίγο έλειψε να σπάσει και το 1' στην Τρίπολη!

Ο Κώστας Σακελλαρίου έκανε έναν μοναχικό αγώνα στην 5η θέση, ενώ ο Γιώργος Χάλαρης πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα στην 6η θέση, αρκετά μπροστά από τον Δημήτρη Δρακόπουλο και τον Κώστα Δούκα.

Άτυχος της ημέρας ο πολύ καλός στις Κατατακτήριες Παναγιώτης Κουζής που είχε μια πτώση στη μέση του Αγώνα.

Μπεγνής
Μπεγνής

 

Στη βαθμολογία ο Μπεγνής με τις δύο δεύτερες θέσεις των δύο τελευταίων αγώνων πήρε το #2 από τον Βαγγέλη Καρακατσάνη που δεν έτρεξε και έμεινε στο #3. Ο Τζωρτζόπουλος ανέβηκε στην 6η θέση της κατάταξης, ο Σακελλαρίου στην 8η και ο Χάλαρης στην 13η.

 

Συνιώρης, Μπεγνής
Συνιώρης, Μπεγνής
Κουζής
Κουζής
Μπεγνής
Μπεγνής
Κουζής
Κουζής
Τζωρτζόπουλος
Τζωρτζόπουλος
Συνιώρης
Συνιώρης

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ OPEN: O Ζεμπίλας 1ος, ο Κρεμάλας Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Racing: O Κίτσος 1ος, ο Λεφέβρ Πρωταθλητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα