• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και φέτος στο ROC ο Doohan!
"Είμαι αποφασισμένος να μην τους απογοητεύσω!"
Νέα 20/11/2013 - 14:08

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc, Mick Doohan, επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στον Αγώνα των Πρωταθλητών (Race of Champions) τον επόμενο μήνα στη Bangkok!

 

Πέρα από την ατομική συμμετοχή, ο Doohan θα αγωνιστεί με την Team Australia - μαζί με τον πρωταθλητή στα V8 supercars, Jamie Whincup - στο ROC Nations Cup.

 

"Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να επιστρέφω στο ROC και να είμαι και πάλι μαζί με τον Jamie, με τον οποίο μένουμε και κοντά", είπε ο Αυστραλός. "Φυσικά και είναι δύσκολα τα πράγματα, απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους, ωστόσο είμαι αποφασισμένος να μην απογοητεύσω την ομάδα", πρόσθεσε.

 

Ο Doohan έχει πάρει μέρος στο ROC άλλες πέντε φορές στο παρελθόν (η παραπάνω φωτό είναι περσινή, δίπλα στον Jorge Lorenzo), με την τελευταία φορά - πέρυσι - να φτάνει στα προημιτελικά και να αποκλείεται στη συνέχεια από τον Michael Schumacher.

 

Ο τελευταίος θα παρευρεθεί και φέτος στο ROC, όπως άλλωστε και ο θρύλος του Le Mans, Tom Kristensen και ο νέος Πρωταθητής WRC, Sebastien Ogier. Ο θεσμός του ROC διεξάγεται ανελλιπώς από το 1988 και θέτει αντιμέτωπους μερικούς από τους καλύτερους οδηγούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Οι αναβάτες του 2014

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ducati Superbike Team!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα