• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με δική του ομάδα ο Aleix Espargaro!
Στο Ισπανικό Πρωτάθλημα!
Νέα 20/11/2013 - 16:29

Ο Valentino Rossi δεν θα είναι ο μοναδικός αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας που θα έχει δική του ομάδα, καθώς τα χνάρια του ακολουθεί και ο Aleix Espargaro, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα έχει τη δική του ομάδα στην κατηγορία Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος!

 

"Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε μια τέτοια δομή γύρω από δυο νέους και γρήγορους αναβάτες, ώστε να κερδίσουμε το Ισπανικό Πρωτάθλημα και ει δυνατόν, να τους δώσουμε την ευκαιρία για μερικές έκτακτες συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", τόνισε ο Espargaro, ο οδηγός που αναδείχτηκε ως η καλύτερη CRT, στα δυο χρόνια παρουσίας της υπο-κατηγορίας αυτής στο MotoGP.

 

"Οι μοτοσυκλέτες μας θα είναι ΚΤΜ, εγνωσμένης δηλαδή αξίας και ο ένας αναβάτης θα είναι ο Gabriel Rodrigo, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το όνομα του δεύτερου", πρόσθεσε. Το ιδιαίτερο ροζ χρώμα που χαρακτηρίζει τον Aleix στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, δεν είναι σίγουρο ότι θα κυριαρχεί στην εμφάνιση της νέας ομάδας, με τον Ισπανό να τονίζει γιατί το προτιμά:"Πάντα μου άρεσε να πρωτοτυπώ και μιας και κανείς δεν χρησιμοποιεί το ροζ, το αποφάσισα. Το λατρεύω και μου δίνει έναν αέρα αποκλειστικότητας. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι δεν θα το χρησιμοποιούσαν, αλλά εμένα μ' αρέσει!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Επιστρέφει η MV Agusta

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Οι αναβάτες του 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα