• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Di Meglio: Απομένουν λεπτομέρειες
Για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την Avintia
Νέα 21/11/2013 - 11:15

O Mike di Meglio είναι στην προσωρινή λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η FIM και ο Γάλλος ελπίζει σύντομα να οριστικοποιηθούν μερικές τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Avintia Blusens.

 

Ο Γάλλος έμεινε εκτός για πάνω από τρεις μήνες, μετά το συμβάν στο Brno στην κατηγορία της Moto2 όταν και έπεσαν πάνω του αρκετοί συναθλητές του, ωστόσο είναι καλά και είναι έτοιμος να κάνει το άλμα στο MotoGP!

 

"Εξετάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και κάτι μπορεί να γίνει την επόμενη εβδομάδα", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc το 2008. Ο Di Meglio είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την FTR Kawasaki της ομάδας στο τεστ της Βαλένθια και στην Aragon μετά.

 

Ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από τα πρώτα του συμπεράσματα, υπογραμμίζοντας όμως τις δυσκολίες προσαρμογής στην οδήγηση μια τέτοιας μοτοσυκλέτας, μετά από απουσία τριών μηνών από τη δράση. "Το τεστ ήταν δύσκολο από φυσικής κατάστασης, μιας και είχαν περάσει τρεις μήνες από την τελευταία φορά που βρέθηκα σε μοτοσυκλέτα!" επιβεβαίωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Schwantz vs COTA

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει το Misano στα SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα