• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Στους εφτά ουρανούς ο Rea!
Πλήρης συμμετοχή το 2014 με την AGT Rea Racing
Νέα 25/11/2013 - 16:01

Ο Gino Rea δεν είχε βρει ομάδα για το 2013 κι έχοντας την οικονομική υποστήριξη από την οικογένειά του, φίλους αλλά και οπαδούς, κατάφερε να πάρει μέρος ως έκτακτη συμμετοχή σε μερικούς αγώνες της μεσαίας κατηγορίας, με δική του ομάδα.

 

Ωστόσο πλέον είναι κατενθουσιασμένος που οι εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του εξασφάλισαν συνεργασία με την AGT (American Green Technology), ως αναβάτης της ομάδας AGT Rea Racing!

 

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή!" σχολίασε ο Gino Rea. "Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα και είμαι στους εφτά ουρανούς που η σκληρή μου δουλειά, μου έδωσε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία. Είναι απλά απίστευτο που θα ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Dave Peterson της World MotorsInc. και τον Martin R. de Rooy και την υποστήριξη της AGT για να αγωνιστώ στο Πρωτάθλημα της Moto2!"

 

Η δομή της νέας ομάδας έχει ως εξής: Ο Dave Peterson - Πρόεδρος και CEO της World Motors Inc με έδρα το Austin, Texas - σε συνεργασία με τον Martin R. de Rooy (Team Director) και τους Dave και Gino Rea - της Rea Racing - δημιούργησαν την World Motors Rea Racing. Με βασικό χορηγό την AGT, η νέα ομάδα θα είναι γνωστή στο Πρωτάθλημα ως AGT Rea Racing και θα είναι η μοναδική ομάδα με έδρα της Η.Π.Α. στο Πρωτάθλημα της Moto2!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Corti με την Yakhnich MV Agusta

« Προηγούμενο άρθρο

Τιμωρία με αναδρομική ισχύ για τον West

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα