• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Δοκιμάζοντας την Suzuki!
Στο τεστ των SBK στην Jerez
Νέα 26/11/2013 - 10:20

Ο Eugene Laverty που πήρε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK τη φετινή σεζόν, έκανε τους πρώτους του γύρους με τη νέα του ομάδα, την Voltcom Crescent Suzuki, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας δοκιμών στην πίστα της Jerez που ολοκληρώθηκε χτες.

 

Να σημειώσουμε ότι η συνεργασία FIXI και Crescent Suzuki - η οποία ξεκίνησε το 2011 - ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν 2013 και η ομάδα των SBK ανακοίνωσε ότι νέος χορηγός της θα είναι ο Όμιλος Voltcom. H ομάδα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, με νέο αναβάτη τον Eugene Laverty και δίπλα του - πιθανότατα - τον Alex Lowes (δίδυμος αδερφός του Sam Lowes στη Moto2).

 

Ο Alex μάλιστα οδήγησε και αυτός την άλλη GSX-R της ομάδας, αν και επισήμως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με την Suzuki για το 2014. Στην ισπανική πίστα έδωσαν το παρόν η πρώην ομάδα του Laverty (Aprilia), η Kawasaki με τον Πρωταθλητή Tom Sykes, η Pata Honda, η νέα Yaknich MV Agunsta (με οδηγό τον Corti) καθώς και ο δίδυμος αδερφός του Alex Lowes.

 

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Ducati (MotoGP) θα κάνει και αυτή δοκιμές μέσα στην εβδομάδα στην πίστα της Jerez, όπου και θα αποκαλυφθεί η "OPEN" Desmosedici, μια GP13 δηλαδή με ενσωματωμένη την ηλεκτρονική της Magneti Marelli και το software της Dorna.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Μένει το Donington Park

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Corti με την Yakhnich MV Agusta

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα