• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Βελτιωθήκαμε κι άλλο!
Αυτό είναι που πραγματικά μετράει!
Νέα 29/11/2013 - 14:06

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK, Tom Sykes, ολοκλήρωσε και το τελευταίο τεστ της χρονιάς στην Jerez, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο πάνω στην Kawasaki του.

 

Ο Βρετανός έριξε το βάρος περισσότερο στο set-up της μοτοσυκλέτας του, καθώς οι προετοιμασίες για τον εναρκτήριο αγώνα της νέας σεζόν - τέλη Φεβρουαρίου στην Αυστραλία - συνεχίζονται. "Κάναμε λίγο απ' όλα σε αυτό το τεστ και ήταν πολύ καλό για εμάς", σχολίασε ο Sykes.

 

"Δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά εξαρτήματα, κάτι που δεν σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις εν μέσω αγωνιστικής περιόδου. Το πρόγραμμα δοκιμών μας μέσα στη σεζόν ήταν πολύ μικρό, σε σχέση με ό, τι είχαμε συνηθίσει παλιότερα, κι έτσι αυτό το τεστ ήταν μια καλή εμπειρία. Ξαναδοκιμάσαμε κάποια πράγματα για να δούμε αν είναι όντως καλύτερα, ειδικά σε συνθήκες αγώνα και είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Η Ninja ZX-10R δουλεύει καλά, αν και η Jerez δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μου πίστες. Αυτό δείχνει ότι έχουμε βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα μας και αυτό είναι που μετράει", πρόσθεσε.


Να σημειώσουμε τέλος, ότι - όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες - ο Sykes αποφάσισε να αγωνίζεται του χρόνου με το #1, αντί του αγαπημένου του #66. Το επόμενο τεστ για τον Sykes και την Kawasaki θα γίνει στην Almeria στα μέσα Ιανουαρίου.


 

 

Επόμενο άρθρο »

Άκυρα τα αποτελέσματα του West

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αισιοδοξία στην MV Agusta

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα