• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Δυσκολεύομαι πραγματικά πολύ!
Πολύ επιθετικός ο κινητήρας της Honda
Νέα 29/11/2013 - 15:35

Ο Jonathan Rea, ο αναβάτης της Pata Honda στα SBK, δυσκολεύτηκε πολύ πάνω στη μοτοσυκλέτα του στο τελευταίο τεστ του 2013, χωρίς όμως να είναι σε θέση να εμβαθύνει στα αίτια των προβλημάτων που αντιμέτωπισε.

 

Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο τεστ της Aragon, ο Rea τα είχε πάει πολύ καλά, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στο πρόσφατο τεστ της Jerez. Στους ανεπίσημους χρόνους, ο 26χρονος αναβάτης πήρε την 5η θέση - με 1:41.8 - πίσω από τον νεοφερμένο Alex Lowes και την Suzuki του.

 

"Μετά το θετικό τεστ στην Aragon, δυσκολεύτηκα πραγματικά πολύ στην Jerez. Είναι δύσκολο να εστιάσω στο που ήταν ακριβώς το πρόβλημα, αλλά θεωρώ ότι το μοτέρ μας είναι κάπως επιθετικό και μας δυσκολεύει εδώ", σχολίασε ο Rea. "Στο επόμενο τεστ του Ιανουαρίου θα εφαρμόσουμε μερικές νέες στρατηγικές, που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Εδώ έκανα πάνω από 200 γύρους και τώρα ανυπομονώ για το χειμερινό διάλειμμα. Ελπίζω να επιστρέψω και να σημειώσω μεγαλύτερη πρόοδο με την CBR. Καλές διακοπές σ' όλους!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Άκυρα τα αποτελέσματα του West

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα