• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Honda Thanks Day 2013"
To γιόρτασε δεόντως ο Marquez!
Νέα 02/12/2013 - 10:07

Μπροστά σε 10.000 οπαδούς, στην ηλιόλουστη πίστα του Motegi της Ιαπωνίας, ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Marquez πανηγύρισε τον πρώτο του Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ήταν η τέλεια ευκαιρία για την Honda να επιδείξει τα επιτεύγματά της για το 2013 και να πανηγυρίσει για όλα αυτά σε ένα μέρος. Οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφο από τον αγαπημένο τους άσο, ενώ οργανώθηκε και ζωντανή συνομιλία - με μορφή ερωταπαντήσεων - με τους αναβάτες της Honda. Τέλος, ο Marquez έκανε και μια επίδειξη πάνω στη μοτοσυκλέτα του τόσο στην κανονική πίστα, όσο και στην oval.

 

"Είναι πάντα ωραίο να έρχομαι στην Ιαπωνία και να βλέπω τους φίλους του HRC!" τόνισε ο Marquez. "Αυτή τη φορά είναι ιδιαίτερη περίσταση, καθώς πανηγυρίζουμε και για τον Τίτλο, ενώ διοργανώθηκε κι ένα ωραίο πάρτι για τους χορηγούς και μετά το διασκεδάσαμε στο Τόκυο!"

 

"Παραβρεθήκαμε και στο Honda Thanks Day με τον καιρό να είναι καταπληκτικός και πραγματικά διασκέδασα την τελευταία ημέρα στην πίστα, σ' αυτή τη μεγάλη και συναρπαστική σεζόν!" πρόσθεσε ο νεαρότερος σε ηλικία Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Video από την Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Doriano Romboni: Ένας μαχητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα