• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIM Gala Ceremony 2013
Η στιγμή των Πρωταθλητών!
Νέα 03/12/2013 - 09:52

Την Κυριακή που μας πέρασε, περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι πήραν θέση στη "Salle des Etoiles" στο Monte Carlo για μια όμορφη βραδιά κατά την διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αναβάτες μοτοσυκλετών του κόσμου.

 

Θέση στη σκηνή πήραν θρύλοι των δυο τροχών, οι οποίοι παρέδωσαν τα βραβεία στους Πρωταθλητές του 2013. Οι Harry Everts, Malcolm Rathmell, Ove Fundin, Cyril Neveu, Jutta Kleinschmidt, Phillip William Read και Alessandro Gritti συνάντησαν τους Marc Marquez, Pol Espargaro, Antonio Cairoli, Maverick Vinales, Tom Sykes, Jeffrey Herlings, Antoine Meo, Alex Salvini, Christophe Nambotin, Tai Woffinden, Nikolai Krasnikov και πολλούς άλλους ταλαντούχους οδηγούς, σε μια αξέχαστη βραδιά που παρουσίασαν οι Matthew Roberts και Lisa Leyland. Το ωραίο φύλο, εκπροσώπησαν επάξια οι Laia Sanz (Πρωταθλήτρια σε Enduro & Trial) και Chiara Fontanesi.

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο Rookie της χρονιάς και ο Αναβάτης της χρονιάς (FIM), σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν πάνω από 15.000 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων οπαδών, δημοσιογράφων, ομάδων αλλά και οδηγών. Ο Patryk Dudek ψηφίστηκε Rookie της χρονιάς, ενώ ο Marc Marquez βραβεύτηκε με τον τίτλο του Αναβάτη της χρονιάς (FIM).

 

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Θα επανέλθουμε του χρόνου!

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβάλλεται ο Αγώνας των Πρωταθλητών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα