• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hesketh 24
Νέα βρετανική μοτοσυκλέτα με κινητήρα v-twin
Τεστ-Μοντέλα 05/12/2013 - 16:38

Η Βρετανική Hesketh έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες (και φωτό) της νέας της μοτοσυκλέτας "24", η οποία έρχεται στο προσκήνιο μετά από 30 χρόνια απουσίας της εταιρείας από την παραγωγή!

 

Στην καρδιά της νέας αυτής μοτοσυκλέτας, με το ατσάλινο πλαίσιο να τον περιβάλλει, έχουμε έναν v-twin κινητήρα (56 μοιρών) χωρητικότητας 1950cc, που αποδίδει 120 ίππους. Οι αναρτήσεις είναι της Ohlins, τα φρένα της Beringer, ενώ το ντεπόζιτο χωράει 22,7lt και είναι τοποθετημένο - περιέργως - κάτω από το μοτέρ.

 

Hesketh 24 είναι φόρος τιμής στις επιτυχίες του James Hunt και της Hesketh Racing Team στην F1 και προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες σ' αυτή, όπως η μικρή Αγγλική και Σκωτσέζικη σημαία στην ουρά, όπως ήταν στο αρχικό μονοθέσιο F1 24, αλλά και η μικρογραφία της πίστας Zandvoort, εκεί που ο Hunt πέτυχε τη διάσημη νίκη του το 1975", δήλωσε ο Paul Sleeman, ιδιοκτήτης της Hesketh.

 

Στην παραγωγή θα βγουν μόνο 24 μονοθέσιες μοτοσυκλέτες - ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο του 2014 - ενώ στη συνέχεια θα διατεθεί και έκδοση με δυο θέσεις.

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 1000 Adventure

« Προηγούμενο άρθρο

Voxan Wattman

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα