• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άλλαξε προπονητή ο Bradl
Έτοιμος να ανέβει επίπεδο ο Γερμανός!
Νέα 10/12/2013 - 15:15

Την ανοδική του πορεία θέλει να συνεχίσει και το 2014 ο Stefan Bradl, με τον Γερμανό αναβάτη να επιθυμεί να δικαιώσει την πίστη προς το πρόσωπό του που δείχνει το HRC, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του με την LCR Honda για το 2014.

 

Ο Bradl - πέρυσι - στην παρθενική του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να πάρει την όγδοη θέση στη βαθμολογία (135β.) ενώ φέτος αύξησε τη συγκομιδή του στους 156 βαθμούς και σκαρφάλωσε μέχρι την 7η θέση, κατακτώντας παράλληλα την πρώτη του pole position και το πρώτο του βάθρο στο MotoGP (2ος) στο GP της Laguna Seca!

 

Η φετινή χρονιά ήταν συναρπαστική, με το επίπεδο όλων των αναβατών να είναι πολύ υψηλό κάτι που αυξάνει τις απαιτήσεις στην κατηγορία, συνυπολογίζοντας και τις νέες OPEN μοτοσυκλέτες. Στα πλαίσια αυτά και για να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα GP, ο Stefan Bradl αποφάσισε να αλλάξει προσωπικό προπονητή.

 

Ο Bernd Thuner θα αναλάβει τις τύχες του Bradl, ένας διακεκριμένος αθλητίατρος με πάνω από 30 βιβλία στο ενεργητικό του. Τέλος, στην προσπάθειά του να ανέβει επίπεδο το 2014, ο Γερμανός αποφάσισε στο χειμερινό διάλειμμα να προπονηθεί με τον τρεις φορές Πρωταθλητή MX3, Yves Demaria στην Γαλλία και τον πρώην αναβάτη MotoGP και πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή SBK, Carlos Checa, στην Ισπανία.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP-SBK 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Hiroshi Yamada

Χορηγοί