• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Συνεχίζει για 2η χρονιά η Carrasco
Η Calvo ανακοίνωσε τον Isaac Vinales
Νέα 18/12/2013 - 17:03

Η ταλαντούχος οδηγός, Ana Carrasco, θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος MotoGP, πάνω σε μια Kalex KTM με τα χρώματα της Ολλανδικής RW Racing.

 

Ana απέδειξε ότι είναι ένα σπουδαίο ταλέντο", δήλωσε ο Team Manager της ομάδας Jarno Janssen, ο οποίος έχει συμμετοχές στα 250cc. "Έδειξε κάποια αξιοπρόσεκτα πράγματα στην πρώτη της σεζόν στη Moto3 και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε να εξελιχτεί. Είναι δυνατός χαρακτήρας και έχει θέληση για δουλειά. Το ότι είναι γυναίκα δεν κάνει καμμία διαφορά... ένας ταλαντούχος οδηγός είναι ταλαντούχος και η Ana είναι μεγάλο ταλέντο!"

 

Η 16χρονη αναβάτης έγινε η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να πάρει βαθμό - μετά το 2001 και την Katja Poensgen - σκαρφαλώνοντας στην 15η θέση στο GP της Μαλαισίας, στην πρώτη της παρουσία στην Moto3. Στη συνέχεια κατάφερε να πάρει μια εκπληκτική 8η θέση στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην Βαλένθια.

 

Τη θέση της στην Calvo πήρε τελικά ο Isaac Vinales - εξάδελφος του Maverick - αν και αρχικά ακουγόταν έντονα ότι θα πάει στον Gresini το 2014. Ο ομόσταυλος του Vinales θα είναι ο Jakub Kornfeil, τη θέση του οποίου στην RW Racing πήρε η Ana! Για την ώρα, ο ομόσταυλος της Carrasco παραμένει άγνωστος.

 

Επόμενο άρθρο »

Schwantz vs COTA

« Προηγούμενο άρθρο

2014: Το grid των SBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα