• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στην Ferrari;
Στο Le Mans μαζί με τον Alonso!
Νέα 26/12/2013 - 13:43

Η Ferrari φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στο Le Mans και πρόσφατες φήμες εμπλέκουν τον σούπερ-σταρ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, Valentino Rossi, ως έναν από τους δυο πιλότους της ομάδας. Το δεύτερο όνομα ακούγεται ότι θα είναι ο Fernando Alonso!

 

Η αγάπη του Rossi για την Ferrari είναι γνωστή, όπως άλλωστε και το γεγονός ότι ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δηλώνει υποστηρικτής του Alonso (και του Raikkonen). Ο Vale έχει τεστάρει μονοθέσιο της Ferrari σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, εντυπωσιάζοντας την ομάδα με τους χρόνους του. Πρόσφατα, ο Ιταλός οδήγησε μια Ferrari 458 GT3 στον αγώνα Αντοχής Blancpain το 2012, απ' όπου και η φωτό.

 

Η Ferrari δεν έχει πάρει μέρος με πρωτότυπό της στο Le Mans από το 1973, με τον Antonello Coletta - επικεφαλής της ομάδας για όλες τις δραστηριότητες πλην F1 - να υπογραμμίζει: "Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα συμμετάσχουμε, αλλά και δεν μπορώ να το απορρίψω. Αν γίνει, η συμμετοχή μας θα είναι κανονικά εργοστασιακή και δεν θα προμηθεύουμε απλά τον κινητήρα".

 

Επόμενο άρθρο »

Οι απαιτήσεις ενός αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχές από την Harley-Davidson

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα