• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ανάσα ζωής για Elias;
Επιστρέφει η Red Devils Roma
Νέα 23/01/2014 - 16:12

Όλα δείχνουν ότι ο Toni Elias θα συμμετάσχει τελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK το 2014, καθώς ο Team Manager της Red Devils Roma - Andrea Petricca - αποκαλύπτει ότι η ομάδα είναι κοντά στο να εξασφαλίσει θέση στο grid.

 

Αρχικά, οι όποιες ελπίδες του Elias να συνεχίσει την πορεία του (full time αυτή τη φορά) με την Red Devils Roma, έδειχναν να βυθίζονται μετά να νέα ότι η ομάδα δεν θα συμμετείχε στο Πρωτάθλημα του 2014 για οικονομικούς λόγους.

 

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ για την ομάδα, καθώς ο Andrea Petricca αποκάλυψε στο Moto.it ότι είναι κοντά στο να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία που θα δώσει στον Elias την ευκαιρία να οδηγά μια Aprilia RSV4 στο Πρωτάθλημα.

 

"Στόχος μας είναι να δώσουμε το παρόν στο Πρωτάθλημα, από τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία, με τον Toni Elias και την Aprilia RSV4", σχολίασε ο Team Manager. "Ρυθμίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά γνωρίζουμε ότι και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έτσι, είμαστε σε μια λεπτή κατάσταση για την ώρα. Αυτό που μπορώ να πω όμως, είναι ότι έχω μια ομάδα κι έναν πιλότο έτοιμους για το καλύτερο δυνατό τη νέα σεζόν".

 

Αν τελικά κάτι τέτοιο οριστικοποιηθεί, τότε ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 θα είναι και η μοναδική δορυφορική μοτοσυκλέτα στο grid του 2014, καθώς όλες οι άλλες έχουν δηλωθεί στη νέα κατηγορία EVO!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ακυρώνεται ο γύρος στη Βραζιλία;

« Προηγούμενο άρθρο

Το Tmax hellas κόβει πίτα 1/2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα