• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο Rossi θα λάμψει το 2014!
Στο Assen απέδειξε ότι είναι μεγάλος Πρωταθλητής
Νέα 30/01/2014 - 13:24

Ο Jorge Lorenzo προέβλεψε ότι ο Valentino Rossi θα κάνει μεγάλο Πρωτάθλημα το 2014! Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής προσέλαβε τον Silvano Galbusera ως νέο αρχιμηχανικό του - στη θέση του Jeremy Burgess - καθώς στοχεύει στο να κλείσει τη ψαλίδα από τους τρεις κυρίαρχους Ισπανούς.

 

Ο Ιταλός σούπερ-σταρ έχει θέσει ως στόχο του να παλεύει για μια θέση στο βάθρο και ο Lorenzo παρουσιάζεται βέβαιος ότι ο ομόσταυλός του θα είναι ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική σεζόν. "Περιμένω να κάνει μεγάλη χρονιά ο Vale", σχολίασε ο Lorenzo.

 

"Για μένα έχει όλα τα εφόδια να ανέβει στο βάθρο. Φέτος θα θέλει να ισορροπήσει και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω ότι εκτός από βάθρα, θα μπορέσει εύκολα να πάρει και νίκες. Πέρυσι στο Assen, απέδειξε ότι είναι μεγάλος Πρωταθλητής", πρόσθεσε.

 

Ο Ισπανός της Yamaha έχει υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις στο μεσοδιάστημα, για να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται τη νέα χρονιά. "Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα τεστ και να ανέβω στη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω να βρούμε μια Yamaha με καλύτερα ηλεκτρονικά. Πέρυσι κάναμε σημαντική πρόοδο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή. Υπάρχει ακόμα χρόνος και γι' αυτό είμαι αισιόδοξος".

 

O Lorenzo ξεχωρίζει τον Marquez ως τον μεγαλύτερό του αντίπαλο τη φετινή σεζόν, ωστόσο δεν παραβλέπει τον κίνδυνο που ακούει στο όνομα Dani Pedrosa!

 

Marquez είναι αυτός που πρέπει να κερδίσουμε. Έχει κερδίσει το Πρωτάθλημα φυσικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Pedrosa. Αν δεν έπεφτε στην Γερμανία, θα ήταν στο κυνήγι του Τίτλου μέχρι τον τελευταίο αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki στην Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Ο Marc είναι όπως ο Valentino!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα