• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lowes: Η πίεση είναι στον ομόσταυλό μου!
Στόχος μου είναι να ανεβαίνω στο βάθρο!
Νέα 01/02/2014 - 22:11

Ο νεοφερμένος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, Alex Lowes, σε πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι η πίεση φέτος είναι στον ομόσταυλό του, Eugene Laverty και όχι στον ίδιο. Ο τελευταίος κέρδισε εννέα αγώνες πέρυσι στο Πρωτάθλημα, αλλά πήρε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, πίσω από τον Sykes.

 

"Πρώτος μου στόχος φέτος είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ομόσταυλό μου! Τερμάτισε δεύτερος πέρυσι στο Πρωτάθλημα και είναι ο ιδανικός στόχος για εμένα", ξεκίνησε να λέει. "Παράλληλα, στόχος μου είναι να ανεβαίνω στο βάθρο και θέλω να το καταφέρω αυτό το συντομότερο δυνατόν. Δεν νιώθω πίεση, η πίεση είναι στον ομόσταυλό μου".

 

"Πέρυσι στα BSB τα πήγα καλά και φέτος θέλω να το διασκεδάσω, να βάλω τα δυνατά μου και να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω", πρόσθεσε. "Έχω φυσικά πολλά να μάθω, προερχόμενος από τα BSB, αλλά το διασκεδάζω και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της σεζόν. Στο Phillip Island έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και ο δίδυμος αδερφός μου και πραγματικά πιστεύω ότι θα το διασκεδάσω".

 

Ο Lowes ήταν εντυπωσιακός στα τεστ της Almeria και της Πορτογαλίας. Στο τελευταίο μάλιστα κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη του επίσκεψη στην πίστα, μπροστά από τον ομόσταυλό του (ανεπίσημοι χρόνοι).

 

"Δεν απομένει πολύ για τον πρώτο αγώνα, είναι μια καινούργια εμπειρία για εμένα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε! Προφανώς πρέπει να βελτιωθώ και δουλεύω σκληρά για να το καταφέρω", επισήμανε ο Lowes.

 

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας θα λάβει χώρα στα κεντρικά στο Verwood, αυτή την Τετάρτη.

 

Επόμενο άρθρο »

Παιδικό χωριό SOS + Ducati Panigale

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Όλα έτοιμα για την Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα