• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Στην πίστα ο Pirro
Μαζί με την ομάδα εξέλιξης των κόκκινων
Νέα 03/02/2014 - 12:46

Μπορεί το επίσημο τεστ στην Sepang να ξεκινάει σε λίγες ώρες, ωστόσο η ομάδα εξέλιξης της Ducati είναι ήδη - από το Σ/Κ - στην πίστα της Μαλαισίας, με τον Michele Pirro να ανεβάζει στο twitter τις παραπάνω φωτογραφίες.

 

"Είχαμε πολλή δουλειά στην Sepang. Φάνηκαν οι δυο μήνες διαλείμματος, αλλά η αίσθησή μας ήταν καλή. Θα συνεχίσουμε την εξέλιξη...", έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ιταλός δοκιμαστής.

 

Το Σάββατο, δεύτερη ημέρα που ο Pirro βρέθηκε στην πίστα, έγραψε: "Μαζέψαμε πολλά δεδομένα τη δεύτερη ημέρα στην Sepang. Είμαι χαρούμενος με το ξεκίνημα που κάναμε αλλά και με τους χρόνους".

 

Το τεστ που ξεκινά σε λίγες ώρες θα είναι το πρώτο από τα τρία επίσημα πριν την έναρξη της σεζόν στο Κατάρ, με τα δυο πρώτα στην Μαλαισία να αποτελούν σταθμό για την ομάδα των κόκκινων, καθώς εκεί αναμένεται να ληφθούν τα απαραίτητα συμπεράσματα ώστε να αποφασίσουν οι άνθρωποι του ιταλικού εργοστασίου αν τελικά θα συμμετάσχουν το 2014 με τέσσερεις, αντί μιας OPEN συμμετοχής.

 

Για την ώρα, στην επίσημη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, οι Andrea Dovizioso, Cal Crutchlow και Andrea Iannone είναι καταχωρημένοι ως εργοστασιακές συμμετοχές, ενώ ο έτερος αναβάτης της Pramac Ducati, Yonny Hernandez, θα αγωνίζεται φέτος με την OPEN Ducati.

 

Επόμενο άρθρο »

Η συνέντευξη του Lorenzo στον Δ. Διατσίδη!

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: Στην Sepang θα φανούν όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα