• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Jerez Test: Ημέρα 3η
Ο Guintoli μπροστά, χαμός λόγω καιρού!
Νέα 03/04/2014 - 13:18

Η τελευταία ημέρα δοκιμών των ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK στην Jerez, διακόπηκε από τη βροχή όπως είχε προβλεφθεί από την μετεωρολογική υπηρεσία. Οι περισσότεροι αναβάτες βγήκαν να κάνουν μερικούς γύρους, χωρίς βέβαια οι χρόνοι να αποτελούν σημείο αναφοράς.

 

Ο Sylvain Guintoli ήταν ο πιο γρήγορος, αλλά φυσικά ο χρόνος του ήταν πάνω από δυο δευτερόλεπτα πιο αργός από τον αντίστοιχο του Davide Giugliano από χτες. Ο αναβάτης της Aprilia ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον Alex Lowes (Suzuki) και ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Jonathan Rea (Honda). Ο Melandri βγήκε στη βροχή και ο χρόνος του ήταν 22 δευτερόλεπτα πάνω από του ομόσταυλού του!

 

Οι αναβάτες της Aprilia δοκίμασαν ένα νέο ψαλίδι, απολαμβάνοντας τους καρπούς από το project της Aprilia στο MotoGP. Το δίδυμο της ομάδας είχε στη διάθεσή του το ψαλίδι που εξελίχθηκε πέρυσι στην ART μοτοσυκλέτα, ψάχνοντας για μεγαλύτερη πρόσφυση στις εξόδους των στροφών. Στην ισπανική πίστα ήταν δυο ART, μια στα χέρια του δοκιμαστή της ομάδας Alex Hoffman και η άλλη στα χέρια του Danilo Petrucci!

 

Ο τελευταίος αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε για να καλύψει λίγο από το χαμένο έδαφος, εξαιτίας του ότι έχασε αρκετά από τα preseason τεστ με την IodaRacing (MotoGP). Φυσικά ο Ιταλός δεν ήταν ο μοναδικός αναβάτης MotoGP στην πίστα, καθώς το παρόν έδωσαν και οι εργοστασιακοί οδηγοί της Ducati.

 

Οι χρόνοι της τελευταίας ημέρας:

 

Sylvain Guintoli (Aprilia Racing Team) - 1:42.118

Alex Lowes (Voltcom Crescent Suzuki) - 1:42.662

Jonathan Rea (Pata Honda World Superbike) - 1:43.125

Eugene Laverty (Voltcom Crescent Suzuki) - 1:43.479

Leon Haslam (Pata Honda World Superbike) - 1:44.229

Davide Giugliano (Ducati Superbike Team) - 1:44.444

Chaz Davies (Ducati Superbike Team) - 1:59.894

Marco Melandri (Aprilia Racing Team) - 2:04.204

 

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Θέλω να παλεύω με τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα ανανεώσω με την Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα