• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ2: O Marquez τον καλύτερο χρόνο
Ο A.Espargaro παραμένει ταχύτερος στα συνδυασμένα
Νέα 02/05/2014 - 15:58

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στην ισπανική πίστα της Jerez - η άσφαλτος στο τέλος των ΕΔ2 ξεπέρασε τους 52oC - ο Marc Marquez και η Honda του είχαν το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση, στα δεύτερα ελεύθερα που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην Jerez.

 

Πίσω του ο Aleix Espargaro - ο δεύτερος μόλις που έπεσε κάτω από το 1:40 το μεσημέρι - ο οποίος όμως με τον πρωινό του χρόνο κρατά την πρωτιά στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας του τέταρτου γύρου!

 

Άλλωστε, μόλις τέσσερεις οδηγοί από τους πρώτους δέκα κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους από την πρωινή διαδικασία. Ανάμεσα σ' αυτούς ο Andrea Dovizioso - τρίτος το μεσημέρι - ο οποίος φορώντας το έξτρα μαλακό της OPEN κατηγορίας, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 5η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Ο Valentino Rossi βελτιώθηκε λίγα χιλιοστά και έχει τον έκτο καλύτερο χρόνο της ημέρας. Ο Lorenzo μπορεί να μην κατάφερε να βελτιώσει την πρωινή του προσπάθεια, ωστόσο ο χρόνος στις ΕΔ1 του δίνει τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα.

 

Πάνω από εφτά δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του, ο Dani Pedrosa ήταν έκτος στις ΕΔ2 και τέταρτος στη συνολική εικόνα της ημέρας. Θέση στη δεκάδα κρατά ο Alvaro Bautista, όπως και ο Stefan Bradl και ο Yonny Hernandez.

 

Δέκατος - για την ώρα - είναι ο Andrea Iannone, ενώ έξω από τις δέκα προνομιούχες θέσεις έμειναν οι Bradley Smith, Nicky Hayden, Pol Espargaro και η έκτακτη συμμετοχή της Ducati, Michele Pirro. Ο Crutchlow μπήκε και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές και περιμένουμε την οριστική του απόφαση, αν θα συνεχίσει αύριο ή όχι.

 

Στις τελικές έχουμε νέο ρεκόρ από τον Dani Pedrosa - 294,8 χλμ/ώρα - με τον Ισπανό να ήταν ο κάτοχος του προηγούμενου ρεκόρ από πέρυσι (293,5 χλμ/ώρα). Τρεις οδηγοί έπεσαν το μεσημέρι, ο Hiroshi Aoyama (Drive M7 Aspar), ο Hector Barbera (Avintia Racing) και ο Bradley Smith, χωρίς κανείς τους να τραυματιστεί.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές των ΕΔ2 και τα συνδυασμένα αποτελέσματα στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ1: Δυνατό ξεκίνημα για A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θετική 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα