• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολλά προβλήματα για τον Rossi!
Δεν μπορώ να ανοίξω το γκάζι γιατί η μοτοσυκλέτα είναι νευρική!
Νέα 16/05/2014 - 22:21

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά για τον Valentino Rossi στο Le Mans, με τον Ιταλό άσο να είναι μόλις δέκατος την πρώτη ημέρα στη γαλλική πίστα.

 

Ο Ιταλός ανέβηκε ως την τρίτη θέση στις ΕΔ1, ωστόσο το μεσημέρι δεν κατάφερε να βελτιωθεί κι έπεσε στη δέκατη, ενώ κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τις ΚΑΤ2 αν δεν βρεθεί λύση.

 

"Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος, ειδικά για το απόγευμα. Δεν ήμουν δυνατός, ούτε κοντά στην κορυφή! Έχω πολλά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα και ειδικά στη επιτάχυνση. Δεν μπορώ να ανοίξω το γκάζι γιατί η μοτοσυκλέτα είναι νευρική", εξήγησε ο Ιταλός άσος.

 

"Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε με μερικές αλλαγές αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Είμαι πολύ μακριά από την κορυφή κι έτσι πρέπει να κοιτάξουμε τα δεδομένα και να βελτιωθούμε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε στις πρώτες πέντε θέσεις εδώ".

 

Στη συνέχεια, ο Vale, ο οποίος προέρχεται από μια δυνατή εμφάνιση στην Jerez και τη δεύτερη θέση, πρόσθεσε: "Η διαφορά ανάμεσα στην Jerez κι εδώ, όσον αφορά στις ρυθμίσεις, είναι απίστευτη! Έτσι πρέπει να φέρουμε τα πάνω κάτω με τη μοτοσυκλέτα..."

 

"Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Το Le Mans είναι πάντα έτσι! Ελπίζω να είναι μόνο ζήτημα χρόνου και αύριο να έχω καλό στήσιμο".

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Άνετος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Συνέντευξη με τον Livio Suppo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα