• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ3: Δυνατός στον ένα γύρο ο Pedrosa!
Με καλό ρυθμό ο Ισπανός, όπως και οι Marquez-Lorenzo και Rossi!
Νέα 31/05/2014 - 13:02

Ο Dani Pedrosa μπορεί χτες να μην ένοιωθε τόσο άνετα στη μοτοσυκλέτα του, ωστόσο σήμερα βρήκε τις απαραίτητες λύσεις και με έναν πολύ καλό 1:47.754 - στο τέλος των ΕΔ3 - κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, να είναι ο μόνος που πέφτει κάτω από το όριο του 1:48 και να πλησιάζει στο ένα δέκατο περίπου το ρεκόρ πίστας που κατέχει από πέρυσι ο Marc Marquez!

 

Ο τελευταίος ήταν από τους ελάχιστους που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χτεσινούς τους χρόνους. Ωστόσο ο ρυθμός του ήταν πολύ καλός και κοντά στον αντίστοιχο του Dani Pedrosa, με τον Marquez να παίρνει τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα και να κάνει το 1-2 για την Respol Honda.

 

Στην τρίτη θέση των συνδυασμένων ο Andrea Dovizioso, ο οποίος εξακολουθεί να είναι εξαιρετικός στον ένα γύρο, ωστόσο υστερεί αρκετά σε ρυθμό από τους υπόλοιπους οδηγούς στις πρώτες θέσεις. Ο Ιταλός έκανε έναν γύρο στο 1:48.0 με τον αμέσως καλύτερό του να είναι σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πάνω.

 

Ένα γύρο στο 1:48.0 είχε και ο Lorenzo, ο οποίος έκανε αρκετούς γύρους στο 1:48 έχοντας καλό ρυθμό, αν και οι περισσότεροι των οποίων ήταν στο ψηλό 1:48δ. Στην τελευταία του έξοδο ο Bradley Smith έκανε δυο γρήγορους γύρους και πήρε θέση μέσα στη δεκάδα, μπροστά από τον Valentino Rossi!

 

Η έκτη θέση του Ιταλού σούπερ-σταρ, ο οποίος γιορτάζει τα 300 GP στην καριέρα του στο Mugello, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική του δύναμη. Ο Vale είχε σε κάθε μια από τις τρεις εξόδους του τέσσερεις συνεχόμενους γύρους στο 1:48! Εντυπωσιακά σταθερός ο Rossi, ο οποίος ετοιμάζεται για τις μεσημεριανές κατατακτήριες με ανεβασμένη ψυχολογία.

 

Οι Crutchlow, P.Espargaro, Stefan Bradl και Andrea Iannone είναι οι τέσσερεις οδηγοί που συμπληρώνουν τη δεκάδα των πρώτων και οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των υπόλοιπων για να πάρουν το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στις ΚΑΤ2.

 

Στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων θα παλέψουν οι Aleix Espargaro, Alvaro Bautista και Michele Pirro που ήταν και οι τελευταίοι από τους 22 οδηγούς που έπεσαν κάτω από το 1:49. Ειδικά οι δυο πρώτοι έχουν το πλεονέκτημα και αναμένεται εύκολα να περάσουν στις ΚΑΤ2.

 

Μικρές αλλαγές είχαμε στο grid της μεγάλης κατηγορίας, με τον Michele Fabrizio να αντικαθιστά τον τραυματία Danillo Petrucci και τον Nicky Hayden να μην μπορεί να συνεχίσει τις προσπάθειές του στην ιταλική πίστα, μιας και ο δεξί του καρπός τον πονούσε πολύ. Ο Αμερικανός θα εγχειριστεί την επόμενη εβδομάδα στην πατρίδα του.

 

Δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2 ΕΔ3: Επιστρέφει στην 1η θέση ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3 ΕΔ3: To 1-2 η Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα