• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το νέο μοτέρ είναι απίστευτο!
Crutchlow: Ο κινητήρας μας είναι πύραυλος!
Νέα 01/06/2014 - 00:22

Ο Andrea Dovizioso - όπως και ο ομόσταυλός του Cal Crutchlow - θα μπορούν να υπολογίζουν στον πανίσχυρο νέο κινητήρα που έφερε η ομάδα της Ducati στην πίστα του Mugello, για τον έκτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Το ίδιο πλεονέκτημα θα απολαμβάνει και ο Andrea Iannone, ο οποίος μάλιστα κατάφερε σήμερα το πρωί να κάνει νέο ρεκόρ τελικής με 349,6 χλμ/ώρα!

 

«Είμαστε πιο κοντά στην κορυφή, αν και δεν μπορούμε για την ώρα να παλέψουμε με τους μπροστά. Σ’ αυτή την πίστα η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ο κινητήρας μας είναι τόσο γρήγορος στην ευθεία! Είναι απίστευτος! Είναι ωραίο να μπορείς να κερδίζεις μερικά δέκατα».

 

Από την πλευρά του, ο Cal Crutchlow τόνιζε: «Είναι ωραίο να έχουμε ένα πλεονέκτημα στον κινητήρα, διότι υστερούμε αλλού. Η απόδοσή του υποτίθεται ότι θα έκανε πιο ομαλή τη μοτοσυκλέτα. Δεν άλλαξε αυτό, αλλά στην πέμπτη και έκτη ταχύτητα πάμε πολύ καλά. Είναι πύραυλος! Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό! Θα μας βοηθήσει αυτό στον αυριανό αγώνα και ευελπιστούμε να είμαστε λίγο πιο ανταγωνιστικοί. Ωστόσο δεν καλύπτει όλα όσα χάνουμε σε άλλους τομείς».

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη2: ποιοι πήραν την pole

« Προηγούμενο άρθρο

Ακούσιο λάθος για Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα