• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Είχαν δίκιο για τον Baz!
Απέδειξε ότι είχαν δίκιο και το έκανε εις βάρος μου!
Νέα 09/06/2014 - 14:15

Το βάθρο στο δεύτερο σκέλος των Κυριακάτικων αγώνων - για τον έκτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK στην Sepang - έδωσε την ευκαιρία στον Tom Sykes να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον ομόσταυλό του, που προκάλεσε την πτώση του στον πρώτο γύρο του πρώτου αγώνα στην Μαλαισία.

 

Αυτό είναι και το πρώτο - που βγαίνει προς τα έξω - σημάδι της ρήξης των μεταξύ τους σχέσεων. Ο Baz ακούμπησε το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του Sykes στο πρώτο σκέλος και παρέσυρε τον ομόσταυλό του - αλλά και τον Alex Lowes - σε μια πτώση που στοιχίζει αρκετά στην Kawasaki, δεδομένου ότι η Aprilia έκανε το 1-2 και στους δυο αγώνες της Μαλαισίας.

 

«Δεν θα πω πολλά για τον πρώτο αγώνα. Δυστυχώς ο Loris απέδειξε ότι οι περισσότεροι είχαν δίκιο και το έκανε εις βάρος μου... Κρίμα πάντως, διότι είχαμε καλή πληροφόρηση το πρωί κι ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα μου στο ζέσταμα. Οι Aprilia ήταν γρήγορες, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να τις κοντράρω. Δεν έγινε, αλλά μπορούμε να επιστρέψουμε δριμύτεροι στον επόμενο γύρο».

 

Παρά το γεγονός ότι το δεξί χέρι του τραυματίστηκε ελαφρά από την πτώση στον πρώτο αγώνα, ο Sykes κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στο δεύτερο σκέλος (3ος) και πλέον είναι 13 βαθμούς μπροστά από τον Sylvain Guintoli.

 

«Πήραμε ένα βάθρο και εξακολουθούμε να είμαστε μπροστά στο Πρωτάθλημα, πράγμα πολύ σημαντικό. Ήμουν κάπως περιορισμένος στο δεύτερο σκέλος, δεν είχα τη σταθερότητα που θα ήθελα με τη μοτοσυκλέτα, διότι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω 100% το δεξί μου χέρι».

 

«Ήταν δύσκολο που έβλεπα τους δυο μπροστά να ξεφεύγουν, διότι αν ήμουν έτοιμος νομίζω ότι θα ήμουν εκεί μαζί τους να τους προβληματίζω. Ο αρχιμηχανικός μου κι εγώ είχαμε μια καλή κουβέντα πριν το δεύτερο αγώνα και μου είπε ότι έπρεπε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η τρίτη θέση ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Το χρειαζόμασταν!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Sepang: 2 στα 2 ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα