• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακουφισμένος ο Laverty!
Επέστρεψε και πάλι στο βάθρο
Νέα 09/06/2014 - 17:43

Αφού χρειάστηκε να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Eugene Laverty επέστρεψε στο βάθρο των SBK κερδίζοντας παράλληλα έδαφος και στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

 

Ο Laverty έφτασε στην Μαλαισία στη δέκατη θέση και στην Superpole πήρε μόλις την έβδομη, ωστόσο στον πρώτο αγώνα κατάφερε γρήγορα να σκαρφαλώσει μπροστά, εκμεταλλευόμενος τις πτώσεις τριών συναθλητών του - ανάμεσά τους και ο ομόσταυλός του - στην πρώτη στροφή της πίστας.

 

Έχοντας βρεθεί στην πέμπτη θέση, ο Laverty πρόλαβε και πέρασε τους Chaz Davies και Toni Elias, για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση και να ανέβει και πάλι στο βάθρο του Πρωταθλήματος μετά το PhillipIsland!

 

Στο δεύτερο σκέλος - που ήταν μειωμένο - ο οδηγός της Suzuki έμεινε στην έβδομη θέση, ήταν όμως χαρούμενος με το βάθρο που πήρε, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με χτυπημένο το πόδι του, μετά από μια πτώση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα όταν έκανε δοκιμές με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Suzuki για το MotoGP.

 

«Ήταν φανταστικό που κατάφερα κι επέστρεψα στο βάθρο στον πρώτο αγώνα. Ήταν μια επιβράβευση και για τους μηχανικούς μου, διότι το άξιζαν στο Donington αλλά πέταξα την ευκαιρία στον πρώτο αγώνα. Είμαστε, νομίζω, εκεί που μας αξίζει».

 

«Ο δεύτερος αγώνας, μειωμένος στους δέκα γύρους, δεν ταίριαζε στη Suzuki μου διότι είμαστε καλύτεροι με τα φθαρμένα ελαστικά. Πάντως το Σ/Κ ήταν θετικό σε γενικές γραμμές και ήταν ωραίο που επέστρεψα στην τριάδα των πρώτων, για πρώτη φορά μετά το Phillip Island», σχολίασε ο Laverty.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη2: Racing φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Το χρειαζόμασταν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα