• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ: Ο 3ος Αγώνας στα Μέγαρα!
Τα Μέγαρα άνοιξαν και θα είμαστε όλοι εκεί!
Νέα 24/06/2014 - 21:52

Δελτίο Τύπου

 

3ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2014 στα ΜΕΓΑΡΑ στις 29/6/2014

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων την Κυριακή 29/6/2014 στις 11 το πρωί..

Οι αγωνιζόμενοι, θα έχουν την δυνατότητα ελεύθερων δοκιμών (track day) την Παρασκευή 27/6/2014. αλλά και οι ιδιώτες κάτοχοι αθλητικού δελτίου

Ευκαιρία για όλους να δουν από κοντά ζωντανά έναν αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας και να ζήσουν όλη την ένταση και το κλίμα που προσφέρει ένας τέτοιος αγώνας. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θεατές να δουν από κοντά τις αγωνιστικές  μοτοσυκλέτες, να συνομιλήσουν με τους αναβάτες  και να απολαύσουν την όλη ατμόσφαιρα!

- Το Σάββατο θα γίνουν τα δοκιμαστικά και οι χρονομετρημένες κατατακτήριες στις κατηγορίες Open, 250/125 Racing, Supersport, Superstock και, όπου οι οδηγοί θα δώσουν την πρώτη τους μάχη για να κερδίσουν την καλύτερη θέση στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής!

-Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες.
Πρώτος αγώνας της κατηγορίας ΟΡΕΝ, μιας κατηγορίας οπού κάθε νέος οδηγός δοκιμάζει τις δυνάμεις του και είναι το φυτώριο που τροφοδοτεί τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεύτερος αγώνας της κατηγορίας 125 & 250 Racing, της πιο κλασικής κατηγορίας οπού συμμετέχουν αυθεντικές Racing Δίχρονες Μοτοσυκλέτες.
Τρίτος  ο αγώνας της ποιο θεαματικής κατηγορίας Supersport με μοτοσυκλέτες 600 κυβικών που προσφέρουν απίστευτο θέαμα με τους κινητήρες να ουρλιάζουν στις 16.000 στροφές! απίστευτο θέαμα και φοβερές μάχες!
Τετάρτη και τελευταία η μεγάλη κατηγορία Superstock/Superbike με τον πιο έντονο ανταγωνισμό, με κινητήρες 200 ίππων, τις υψηλότερες τελικές και τις δυνατότερες επιταχύνσεις!

Την οργάνωση θα κάνει το αθλητικό σωματείο ΛΕΜΟΤ με την συνεργασία των αθλητικών σωματείων ΦΙΑΜ και ΑΡΤΕΜΙΣ υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ.

 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 

ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Η ιστορία των Αγώνων Σαββάτου!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν θα συνεχιστεί για πάντα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα