• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Τραγουδούσα βάζοντας τη φόρμα μου!
Όταν άκουσα τη βροχή έξω από το motorhome!
Νέα 07/07/2014 - 15:21

Ο Jonathan Rea από τη στιγμή που άκουσε τη βροχή έξω από το motorhome του, ήξερε ότι είχε πολλές ελπίδες για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Κάτι που πέτυχε με το τέλος του δεύτερου σκέλους, με τον Βρετανό να κερδίζει ακόμα έναν βρεγμένο αγώνα, μετά από τον αντίστοιχο στο Assen φέτος.

 

«Ήμουν απογοητευμένος μετά τον πρώτο αγώνα (σ.σ. ήταν πέμπτος στο στεγνό) διότι είχα καλό ρυθμό στο ζέσταμα και δεν ξέρω αν έφταιγε το ελαστικό ή όχι, αλλά εμείς δεν αλλάξαμε τίποτα στη μοτοσυκλέτα. Μόλις όμως άκουσα τη βροχή έξω από το motorhome, ήξερα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου και άρχιζα να τραγουδάω καθώς έβαζα τη φόρμα μου!».

 

«Προσπάθησα να κάνω το δικό μου αγώνα στην κορυφή, αλλά στα μισά του αγώνα είδα ότι οι Aprilia είχαν καλύτερο ρυθμό. Είχαμε πολλές δυσκολίες στις εξόδους των στροφών και ήταν ωραίο που πήραμε τη νίκη». Να σημειώσουμε ότι ο Jonathan Rea είναι ο ένας από τους δυο οδηγούς που έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος.

 

«Πάντως πρόκειται για νίκη στο βρεγμένο και θα προτιμούσα να έπαιρνα τη νίκη στο στεγνό», σχολίασε ο Rea, ο οποίος ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο ρυθμός του στο στεγνό δεν είναι αντίστοιχος με αυτόν των αντιπάλων του.

 

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Λυπάμαι πολύ!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Μέγαρα: Η πτώση του Μπεγνή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα