• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MiniGP στα Μέγαρα!
Στην πίστα καρτ, δίπλα στη μεγάλη πίστα!
Νέα 09/07/2014 - 13:20

Δελτίο Τύπου 

 

Στην πίστα Καρτ των Μεγάρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουλίου ο 2ος αγώνας MiniGP και ο 3ος για το IMR CUP με διοργανωτές τα αθλητικά σωματεία " ΑΡΗΣ " & " ΟΜΑΔΑ 65 " . Το θέαμα αναμένεται να είναι συναρπαστικό και στις τέσσερις κατηγορίες, μιας και το επίπεδο των οδηγών είναι πολύ κοντινό και η πίστα Καρτ των Μεγάρων είναι αρκετά τεχνική αλλά και άγνωστη στους περισσότερους.

Στην κατηγορία miniGP 1 ο μικρός " πικης" θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι ενώ αντίθετη γνώμη θα έχει ο Καραμάνης. Περιστεράς και Ελευθεριάδης θα έχουν την δική τους μάχη για την επικράτηση του καλύτερου μικρού.

Στην κατηγορία miniGP ο " Ευρωπαίος" Νότης Παπαπαύλου θα έρθει αντιμέτωπος με τους " Έλληνες " Δημήτρη και Νίκο Καρακώστα, ενώ την έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει ο Αλέξανδρος Χαβέλας .

 

Στο IMR CUP όλα είναι ανοιχτά μιας στους δύο πρώτους αγώνες διαφορετικοί οδηγοί κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και όλοι είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία . Σίγουρα εντυπωσιακή θα είναι και η κατηγορία miniGP senior μιας και έχει βελτιωμένες μοτοσυκλέτες, τους γρηγορότερους οδηγούς όπως οι Μιχόπουλος, Λιόλιος, Λιάκος. Αλλά και μεγάλα ονόματα του ΠΠΤΜ όπως ο Σάκης Συνιώρης , ο Σωτήρης Μπεγνής , ο Άρης Γκιζίνος , ο Λευτέρης Πίππος και ο Μιχάλης Σπηλιώτης.

 

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 11:30 στην πίστα Καρτ των Μεγάρων ( ακριβώς δίπλα από την μεγάλη πίστα ) για να απολαύσουμε το θέαμα !

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Θα επανορθώσω!

« Προηγούμενο άρθρο

Το διαφημιστικό του OTE για το Sachsenring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα