• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Μέχρι το 2016 ο Lorenzo στην Yamaha
Συνεχίζει για τα επόμενα δυο χρόνια στην ομάδα
Νέα 07/08/2014 - 20:21

Η επίσημη επιβεβαίωση της ανανέωσης του Jorge Lorenzo με την ομάδα της Movistar Yamaha - κάτι αναμενόμενο για τον Ισπανό άσο - ήρθε πριν από μερικά λεπτά.

Ο Lorenzo θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των μπλε, ανανεώνοντας με την Yamaha για τα επόμενα δυο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει πιστός στον κατασκευαστή για εννέα συνεχόμενα έτη στη μεγάλη κατηγορία!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους μπορώ να κάνω αυτή την ανακοίνωση. Αποτελεί ανακούφιση για εμένα, να μπορώ να επικεντρωθώ απρόσκοπτα στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τα επόμενα δυο χρόνια», σχολίασε ο Ισπανός άσος.

«Ήθελα να συνεχίσω με την ομάδα της Yamaha και πιστεύω σθεναρά ότι μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τρίτο Τίτλο. Η φετινή σεζόν, μετά από μια δύσκολη αρχή, είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά θα συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% μέχρι την Βαλένθια, κοιτάζοντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

«Θέλω να ευχαριστήσω την Yamaha για τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου, καθώς και όλους τους οπαδούς της Yamaha ανά την υφήλιο, οι οποίοι συνεχίζουν να με υποστηρίζουν. Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε και θέλω να επικεντρωθώ και πάλι στην οδήγησή μου», πρόσθεσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ο Τίτλος θα αποφασιστεί στην Βαλένθια!

« Προηγούμενο άρθρο

Βάθρο για De Puniet στην Suzuka!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα