• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: Μεγάλες αλλαγές για Bautista!
Στις ρυθμίσεις του Ισπανού που απογοητεύει φέτος
Νέα 13/08/2014 - 13:46

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Go&Fun Gresini Honda, Fausto Gresini, υπογράμμισε ότι σκέφτονται να κάνουν δραστικές αλλαγές στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του Bautista, για να βοηθήσουν τον Ισπανό να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στους εναπομείναντες οχτώ αγώνες.

Ο Alvaro Bautista είχε ένα απογοητευτικό Σ/Κ στην Indianapolis, όπου εκτός από ένα σφοδρό highside στα ελεύθερα, έπεσε και στον αγώνα, δευτερόλεπτα αφότου αυτός ξεκίνησε.

«Θέλουμε να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Σ/Κ στην Indy, ώστε να έχουμε κίνητρο για το Brno. Εκεί θα βρούμε μια εντελώς διαφορετική πίστα απ’ ότι στην Αμερική, πλατιά και με πραγματικά γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης», σχολίασε ο Bautista.

«Πέρυσι ήμασταν ανταγωνιστικοί κι έτσι περιμένουμε να βρούμε την ίδια αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα εκεί, παρά το ότι για την ώρα δυσκολευόμαστε. Φυσικά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα είναι σημαντικό να δουλέψουμε με τους μηχανικούς της Showa, για να λύσουμε τα προβλήματα πρόσφυσης που μας ταλαιπωρούν στους τελευταίους αγώνες».

Από την πλευρά του, ο Fausto Gresini παραμένει προσηλωμένος στο να κάνει τον αναβάτη του περισσότερο ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά το ότι η θέση του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δοθεί στον Scott Redding το 2015.

«Φτάνουμε στο Brno σε μια περίεργη κατάσταση. Από τη μια ειλικρινά ελπίζουμε ο Bautista να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, καθώς τελευταία δυσκολεύεται αρκετά. Δεν μας αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση και θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε τη λύση. Ενδεχομένως θα κάνουμε δραστικές αλλαγές στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ο Pedrosa μιλά για το Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Paddock girls

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα