• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίζουν οι δρόμοι Forcada-Lorenzo;
Αποκλειστική πληροφόρηση από την πίστα της Τσεχίας!
Νέα 15/08/2014 - 13:06

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δημήτρη Διατσίδη, ο οποίος βρίσκεται στην πίστα του Brno για λογαριασμό του OTE TV, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Ramon Forcada να μην είναι μαζί με τον Jorge Lorenzo την επόμενη αγωνιστική χρονιά!

Οι φήμες θέλουν τη Suzuki να ποντάρει πολλά στον αρχιμηχανικό του Ισπανού άσου της Movistar Yamaha και του έκανε μια πολύ δελεαστική – από οικονομικής άποψης – προσφορά, ώστε να αφήσει την Yamaha το 2015!

Φυσικά όσο προχωράει το αγωνιστικό Σ/Κ θα έχουμε ακόμα περισσότερη πληροφόρηση πάνω σ’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα, με τον ίδιο τον Jorge Lorenzo να μην θέλει να αναφερθεί – για την ώρα – σ’ αυτές τις πρόσφατες φήμες, παραμένοντας συγκεντρωμένος στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στο Brno.

Φυσικά να πούμε ότι ο Ramon Forcada είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα αρχιμηχανικών στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι ειδικά – αλλά και τα προηγούμενα χρόνια όταν ο Lorenzo πήρε τους δυο του Τίτλους – ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος του Lorenzo, δίνοντάς του το κατάλληλο στήσιμο της Μ1 για να πετύχει αυτός τις περισσότερες νίκες στο Πρωτάθλημα, περισσότερες και από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Marc Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2 ΕΔ1: Ο Rabat δυνατός!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno ΕΔ1: O Marquez πρώτος, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα