• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το «ρίσκο» του Pol Espargaro!
Άτυχος ο Bradley Smith στον εντός έδρας αγώνα του
Νέα 03/09/2014 - 11:25

Ο Pol Espargaro πήρε ένα μεγάλο ρίσκο στον αγώνα του Silverstone, το οποίο όμως - τουλάχιστον στους πρώτους γύρους - του προκάλεσε προβλήματα.

Ξεκινώντας από την όγδοη θέση, έπεσε στην ένατη με το τέλος του πρώτου γύρου, μετά το πρώτο μισό όμως του αγώνα ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση.

«Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την 6η θέση, καθώς στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εμάς. Μου πήρε κάμποσο για να βρω ρυθμό, διότι φόρεσα το πιο σκληρό μπροστινό, το οποίο δεν είχα δοκιμάσει καθόλου το Σ/Κ», σχολίασε.

«Ευτυχώς όσο περνούσε η ώρα, μπορέσαμε να ανακάμψουμε και κατάφερα να περάσω τους οδηγούς μπροστά μου. Όμως δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε, καθώς η διαφορά από την κορυφή είναι αρκετά μεγάλη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην Ιταλία».

Πολύ άτυχος ο Bradley Smith, ο οποίος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα μόνο και μόνο για να μπει στα pits στον 12ο γύρο, έχοντας χάσει αέρα από το πίσω ελαστικό του εξαιτίας μιας σχισμής.

«Προφανώς και δεν είμαι στη θέση που ήλπιζα. Δυστυχώς είχα πρόβλημα με τον πίσω τροχό και δεν ξέρουμε γιατί και πότε δημιουργήθηκε. Ήταν πολύ επικίνδυνα να οδηγήσω. Όταν αλλάξαμε ελαστικό, απέδειξα ότι είχα το ρυθμό να πάρω την έκτη θέση. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν...», τόνισε ο απογοητευμένος Βρετανός.

Επόμενο άρθρο »

2015: Στο Donington το βρετανικό GP!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έκανε καλά ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα