• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO GUZZI OPEN HOUSE 2014
Ανοίγει τις πόρτες του από τις 12 ως και τις 14 Σεπτεμβρίου
Νέα Αγοράς 12/09/2014 - 22:38
Δελτίο Τύπου
Το MOTO GUZZI OPEN HOUSE 2014, ανοίγει τις πόρτες του από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου και σας καλεί να ζήσετε τρεις μέρες περιπέτειας με το θρύλο της Moto Guzzi.
· TEST RIDES ΜΟΝΤΕΛΩΝ: CALIFORNIA 1400, V7, STELVIO & GRISO
· ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
· ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ MOTO GUZZI
Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το φετινό Moto Guzzi Open House. Το Mandello θα υποδεχτεί για μία ακόμη χρονιά τους λάτρεις της Moto Guzzi, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο θα κάνουν την εμφάνιση τους το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου στις 15:00, η φημισμένη κόκκινη πύλη της Via Parodi 57, με το χρυσό αετό θα ανοίξει, ώστε να καλωσορίσει τους ενθουσιώδεις οπαδούς της μάρκας που θέλουν να ανακαλύψουν ή να ξαναζήσουν την εμπειρία της επίσκεψης αυτού του μοναδικού εργοστασίου. Πρόκειται για ένα ραντεβού με την ιστορία, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν την ιδιαίτερη βιομηχανική αρχιτεκτονική, την καινοτομική αεροσήραγγα δοκιμών καθώς και περισσότερα από 150 εκθέματα ιστορικών μοτοσυκλετών, από το μοναδικό GP (Guzzi-Parodi), το MGS01, καθώς και το πρώτο Normale, το οποίο κατασκευάστηκε το 1921 και επέστρεψε στην ανανεωμένη συλλογή του μουσείου φέτος.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της μάρκας: το πολυτελές California 1400 καθώς και το εκλεπτυσμένο V7 και στις τρεις διαθέσιμες εκδόσεις, απολαμβάνοντας μία όμορφη διαδρομή. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να δηλώσουν απευθείας τη συμμετοχή τους, στην περιοχή του εργοστασίου με την ένδειξη "Test Ride".
Στο φετινό Moto Guzzi Open House, οι επισκέπτες θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να θαυμάσουν, εκτός από τα καινούργια μοντέλα της μάρκας, και κάποια ιδιαίτερα customized μοντέλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Custom Area. Τα Special μοντέλα που θα παρουσιαστούν έρχονται κατευθείαν από κάποια από τα πιο διάσημα "custom made καταστήματα" του κόσμου:RossoPuro, South Garage, Millepercento , αλλά και το γερμανικό Radical Guzzi bikes.
Το κατάστημα αναμνηστικών θα διαθέτει πολλά νέα είδη καθώς και ένα δείγμα ρούχων και αξεσουάρ από τη συλλογή 2015. Επιπλέον είδη από προηγούμενες σεζόν θα διατίθενται σε τιμές κόστους.

Στο πνεύμα της φιλοξενίας και της θερμής υποδοχής που επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του κάθε χρόνο, το Mandello δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις των δύο τροχών να κατασκηνώσουν ελεύθερα στην περιοχή Lido, κάτω από τον έναστρο ουρανό, απολαμβάνοντας μία μοναδική θέα που κόβει την ανάσα.

Επόμενο άρθρο »

Νέο SYM Fiddle III 50 -125

« Προηγούμενο άρθρο

Kiara Fontanesi: Η βασίλισσα του MX!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα