• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3 ΕΔ1: Ξεχώρισε ο Miller!
Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!
Νέα 26/09/2014 - 12:14

Για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολύ καιρό, είδαμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις μιας επίσημης διαδικασίας της μικρής κατηγορίας (Moto3)!

Ο Jack Miller (1:59.625) ξεκίνησε πολύ δυνατά μέσα στην Aragon, θέλοντας να δείξει από το ξεκίνημα ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην ισπανική πίστα! Ο Αυστραλός έχει μόλις μια νίκη στους τελευταίους οχτώ αγώνες και χρειάζεται μια δυνατή εμφάνιση για να αυξήσει τη διαφορά των εννέα βαθμών από τον δεύτερο Marquez.

Ο μικρότερος αδερφός του Marc Marquez ήταν δεύτερος στις ΕΔ1 (2:00.297), πάνω στην Honda του, ενώ μια Mahindra έκλεισε την τριάδα των πρώτων, με τον άτυχο στο Misano Miguel Oliveira να γράφει 2:00.326 και να μένει εφτά δέκατα πίσω από την κορυφή.

Ο Isaac Vinales κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα την πρώτη θέση, χάρη στον 15ο γύρο του, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε στην τέταρτη θέση, ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον Ισπανό που μόλις πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Team Calvo.

Την πεντάδα έκλεισε ο Alex Rins πάνω στην Honda του, ο Ισπανός αναβάτης που έχει καταφέρει να κερδίσει στους δυο τελευταίους Γύρους του Πρωταθλήματος! Αξιοσημείωτη η δέκατη θέση για τον Jorge Navarro, ο οποίος άφησε πίσω του για ένα δέκατο τον Romano Fenati, τον αναβάτη του Valentino Rossi στην κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 ΕΔ1: Την έκπληξη ο Morbidelli!

« Προηγούμενο άρθρο

Track Day στα Μέγαρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα