• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Να κρατήσουμε τα θετικά!
Ήταν λάθος, αλλά γυρίζαμε σ’ αυτές τις συνθήκες για 7-8 γύρους
Νέα 01/10/2014 - 12:36

O Dani Pedrosa παραδέχτηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος του που δεν βγήκε στα pits να πάρει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του με τα βρόχινα ελαστικά.

Μένοντας μέσα στην πίστα, ο Ισπανός δεν κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και σε μια ανύποπτη στιγμή, πιέζοντας ελαφρά τα φρένα είχε την πτώση από μπροστινό.

«Ναι φυσικά ήταν λάθος μου», παραδέχτηκε ο Pedrosa. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν μπήκε, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω. Απλά δεν μπήκα». Στη συνέχεια ανοίχτηκε περισσότερο και συνέχισε τις δηλώσεις του.

«Είναι ο αναβάτης μέσα στην πίστα που γνωρίζει καλύτερα την κατάσταση. Προφανώς όμως έκανα λάθος. Πάντα είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση σε τέτοιες συνθήκες».

«Έμεναν όμως μόνο τέσσερεις γύροι και οι χρόνοι που κάναμε ήταν περίπου οι ίδιοι με τους αντίστοιχους με τα βρόχινα. Σκεφτόμουν πόση ώρα θα χάσω στα pits και αποφάσισα να μην μπω κι έπεσα. Φυσικά ήταν λάθος, αλλά ήδη γυρίζαμε στην πίστα σ’ αυτές τις συνθήκες για 7-8 γύρου».

«Έτσι είναι αυτοί οι αγώνες και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Ήμουν οκ μετά την πτώση και μπορούσα να συνεχίσω τον αγώνα. Όταν έπεσε νόμιζα ότι κατέστρεψα τη μοτοσυκλέτα, όμως ένας κριτής μου είπε ότι δούλευε ακόμα και πήγα και την πήρα κι έκανα ένα γύρο ακόμα».

«Είναι λίγο απογοητευτικό να φτάνεις μέχρι εκεί και να μην παίρνεις ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτές οι εμπειρίες είναι χρήσιμες για να μαθαίνεις και να πηγαίνεις στον επόμενο αγώνα δυνατότερος», υπογράμμισε ο Pedrosa που τερμάτισε 14ος στον αγώνα της Κυριακής.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Μπορούσα τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Η Suzuki με τους Espargaro-Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα