• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γαλλία ΕΔ1: Ξεκίνησε δυνατά ο Guintoli!
Κοντά του ο Sykes, τρίτος ο φορμαρισμένος Melandri!
Νέα 03/10/2014 - 16:22

Με μικρό πλεονέκτημα - κυρίως στο ψυχολογικό παράγοντα - ξεκίνησε το αγωνιστική τριήμερο για τον Sylvain Guintoli, τον Γάλλο διεκδικητή του φετινού Τίτλου που φαίνεται να κλίνει προς την πλευρά της Kawasaki και του Tom Sykes για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο Guintoli ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο και πήρε την πρώτη θέση, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό για να ολοκληρώσει το γρήγορο γύρο του ο Γάλλος και να γράψει το 1:38.366. Δυνατά πάντως ξεκίνησε και ο Sykes, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση με διαφορά λίγο κάτω από τρία δέκατα από τον Guintoli.

Ο φορμαρισμένος Marco Melandri πήρε την τρίτη θέση, αλλά έμεινε πίσω από τον πρώτο έξι δέκατα, με τον Leon Haslam (4ος) να κάνει την έκπληξη και να παίρνει θέση στην πεντάδα, κάνοντας χρόνο στο χαμηλό 1:39 και αφήνοντας έξι δέκατα πίσω του τον Jonathan Rea (8ος)!

Ανεβασμένος ψυχολογικά ο Eugene Laverty, μετά την ανακοίνωση ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στο MotoGP με OPEN Honda στην ομάδα του Aspar, πήρε την πέμπτη θέση. Σε μια πίστα που θεωρητικά φαινόταν να ταίριαζε στις Ducati, ο Davide Giugliano έμεινε στην 6η θέση και με διαφορά 0.741δ από την κορυφή, ενώ ο πολύ αισιόδοξος - πριν την έναρξη του Γύρου στη Γαλλία - Chaz Davies αντιμετώπισε μερικά προβλήματα κι έμεινε στην 11η θέση.

Καλή παρουσία του Alex Lowes στην 7η θέση, ενώ απογοήτευσε ο Loris Baz κάνοντας μόλις τον 9ο χρόνο

Εκτός δεκάδας, από τις τρεις έκτακτες συμμετοχές της Ducati με την 3C Racing Team, ξεχώρισε ο Γερμανός Max Neukirchner, που πήρε τη δωδέκατη θέση, ενώ στην υποκατηγορία EVO ήταν και πάλι ο David Salom αυτός που έκλεψε την παράσταση, μπροστά από τους Niccolo Canepa και Sheridan Morais.

Επόμενο άρθρο »

Γαλλία ΕΔ2: Εύκολα ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Η ανακοίνωση της Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα