• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA 2014: Yamaha YZF-R1
Τώρα μάλιστα!!
Τεστ-Μοντέλα 04/11/2014 - 12:05

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Yamaha YZF-R1 του 2015 αποκαλύφθηκε στην Έκθεση EICMA 2014 που άνοιξε την αυλαία της χθες στο Μιλάνο, παρουσία μάλιστα των δυο εργοστασιακών οδηγών του κατασκευαστή στο MotoGP, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo!

Η R1 του 2015 είναι μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα κι ένα γιγάντιο - θα τολμούσαμε να πούμε - άλμα από τον κατασκευαστή, που πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην απόλυτη κυριαρχία μέσα στις πίστες!

Στην καρδιά της νέας μοτοσυκλέτας υπάρχει ο νέος κινητήρας, τον οποίον η Yamaha ονομάζει CP4 και ο οποίος αποδίδει 200 ίππους, αλλά τα σημαντικά νέα για τη Yamaha YZF-R1 του 2015 είναι τα ηλεκτρονικά που έχει.

Έτσι, η νέα R1 διαθέτει traction control, slide control, launch control, wheel-lift control και anti-locking φρένα.

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραλείψουμε τη μονάδα IMU (Inertia Measurement Unit) των έξι αξόνων, που δένει όλα τα συστήματα της μοτοσυκλέτας κι επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση του πως κινείται η μοτοσυκλέτα στην πίστα ή στο δρόμο.

Ξεχωρίζει η πολύ φωτεινή TFT οθόνη και τα LED φώτα στον προβολέα, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το CCU (Communication Control Unit), που επιτρέπει στον οδηγό να κατεβάζει δεδομένα από το GPS και να ανεβάζει ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του.

Αναμένουμε να δούμε την τιμή της στην Ελλάδα, ενώ η νέα μοτοσυκλέτα θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς: Μπλε/’Ασπρο, Raven Black και Κόκκινο/Άσπρο.

Επόμενο άρθρο »

EICMA 2014: Yamaha YZF-R1M

« Προηγούμενο άρθρο

Έξι topless μοντέλα:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα