• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rabat ευχαριστεί τον Kallio!
Για την καταπληκτική τους φετινή μάχη στη Moto2
Νέα 02/12/2014 - 14:05

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, Tito Rabat, ευχαρίστησε από καρδίας τον ομόσταυλό του στην Marc VDS Racing φέτος, Mika Kallio, για τη διασκεδαστική τους μάχη για τον Τίτλο της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Tito Rabat κατάφερε να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν, στη Μαλαισία, με τον Mika Kallio να εξαντλεί τις όποιες ελπίδες του, προσπαθώντας να πάρει αυτός την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Στο τέλος ο Ισπανός πήρε τον πρώτο Τίτλο της καριέρας του, ενώ ο Mika Kallio πήρε τη δεύτερη θέση για τρίτη φορά, όντας πίσω από τον Luthi και τον Bautista στα 125cc το 2005 και 2006 αντίστοιχα.

«Το να έχω τον Mika ως ομόσταυλό μου, ήταν ό,τι καλύτερο μου συνέβη ποτέ», σχολίασε ο Rabat σε συνέντευξη που έδωσε στο motogp.com. «Είναι καταπληκτικός τύπος, τόσο μέσα όσο κι έξω από τις πίστες. Εκτός πίστας όλοι κοιτούν τη δουλειάς τους, αλλά εμείς μοιραζόμασταν πληροφορίες».

«Το σημαντικό είναι ότι δίναμε μάχες μόνο εκεί που έπρεπε, δηλαδή μέσα στις πίστες. Εκεί ήταν καταπληκτικός. Δεν έκανε λάθη και δεν παρέδωσε ποτέ τα όπλα».

Ο Rabat παραμένει στη Moto2 και θα είναι ο πρώτος αναβάτης που θα φορέσει το #1 στην κατηγορία με την τωρινή της ονομασία και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον Τίτλο του. Τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο στη μεσαία κατηγορία, ήταν το 2006 όταν τον Τίτλο πήρε ο Jorge Lorenzo και μένοντας στην κατηγορία το επανέλαβε το 2007.

Επόμενο άρθρο »

Oxley: Μα πως το κάνει;

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2016: Κοντά στην οριστική συμφωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα