• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP ξεκινά στον OTE TV!
Μπαίνουμε δυναμικά στην έναρξη της νέας σεζόν!
Πρόγραμμα μεταδόσεων 27/02/2015 - 16:19

Στα highlights της ψηφιακής πλατφόρμας του OTE TV για τον μήνα Μάρτιο, σε περίοπτη θέση υπάρχει η έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για το 2015 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (MotoGP)!

 

Ο εναρκτήριος αγώνας για τη φετινή χρονιά, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, θα λάβει χώρα στο Qatar από τις 26 έως και τις 29 Μαρτίου, με το συγκεκριμένο Γύρο να είναι ο μόνος που διαρκεί τέσσερεις ημέρες.

 

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός «παίζει» δυνατά και σε εικόνα υψηλής ανάλυσης (HD) στα αθλητικά κανάλια του OTE TV, καθώς τον Μάρτιο ξεκινούν και τα Πρωταθλήματα της F1, του WRC και της Formula E!

 

Με OTE TV:

 

- απολαμβάνεις πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια σε φανταστική τιμή!

 

- Έχεις 11 αθλητικά κανάλια μεταξύ των οποίων τα κανάλια ΟΤΕ SPORT 1, 2, 3, 4, 5 και 6, όλα σε HD και το ΟΤΕ SPORT Highlights! Απολαμβάνεις ΗD θέαμα ΔΩΡΕΑΝ!

 

- Έχεις παραπάνω από 80 ψηφιακά κανάλια, περισσότερες από 2.000 ταινίες, 500 κινηματογραφικές πρεμιέρες & 100 ξένες σειρές το χρόνο σε 6 κινηματογραφικά κανάλια, 5 παιδικά κανάλια, 10 κανάλια με ντοκιμαντέρ και περισσότερο θέαμα σε High Definition. 

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Οι ώρες των μεταδόσεων!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα, υπερσύγχρονα στούντιο OTE SPORT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα