• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βήματα εμπρός για τον Miller
Έκανα το χρόνο μόνος μου και αυτό μου δίνει ώθηση
Νέα 16/03/2015 - 12:19

Κάτω από το φως των προβολέων στην πίστα Losail του Qatar, ο Jack Miller συνέχισε την προσαρμογή του στην OPEN μοτοσυκλέτα της Honda - την RC213V-RS - με την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία φέτος.

 

Ο Αυστραλός άσος κατάφερε χτες να ρίξει μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του σε σχέση με το Σάββατο (1η ημέρα των δοκιμών), μειώνοντας λίγο τη διαφορά του από τον πρώτο αναβάτη.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και παρά το ότι δεν είμαι ακόμα εκεί που θα ήθελα, σημειώσαμε κάποια πρόοδο και πλησίασα λίγο περισσότερο την κορυφή. Επίσης έκανα το χρόνο μόνος μου και αυτό πραγματικά μου δίνει ώθηση».

 

«Νιώθω πραγματικά καλά με το σκληρό ελαστικό, ακόμα κι όταν έχει πάνω του πολλούς γύρους. Ανυπομονώ αύριο για την προσομοίωση αγώνα, ενώ θα προσπαθήσω να κάνω και μερικούς γρήγορους γύρους στην αρχή, όταν ενδεχομένως η πίστα να είναι σε καλύτερη κατάσταση».

 

Ο Miller ολοκλήρωσε στην 21η θέση της ημέρας, με καλύτερο χρόνο το 1:56.758, μόλις 1.851δ πίσω από την κορυφή και τον Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez μιλά για την GP15

« Προηγούμενο άρθρο

Πολλή δουλειά στην Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ