• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar GP: Πανηγυρίζει ο Hernandez!
Την πρώτη φορά που μπαίνει στη δεκάδα
Νέα 03/04/2015 - 12:24

Μετά από ένα πολύ καλό GP στην πίστα Losail του Qatar, o Υοnny Hernandez πανηγυρίζει τη μεγάλη του επιτυχία να τερματίσει - για πρώτη φορά στην καριέρα του - αγώνα MotoGP μέσα στη δεκάδα!

 

Προηγουμένως, στις κατατακτήριες του Σαββάτου, ο Κολομβιανός είχε καταφέρει να πετύχει το καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας του, καθώς σημείωνε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, έχοντας σύμμαχό του τον Marc Marquez.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με ό,τι πετύχαμε αυτή την εβδομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Giacomo Guidotti και όλη την ομάδα. Αυτή η επιτυχία είναι όλων μας», σχολίασε ο Yonny Hernandez.

 

«Είμαστε στο σωστό δρόμο για να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση του να είμαστε στην πρώτη δεκάδα. Πέρα από κίνητρο για να συνεχίσουμε τη δουλειά, ήταν τέλειο που καταφέραμε και μείναμε στους πρώτους γύρους στο γκρουπ των πρώτων».

 

«Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά παραμένουμε κοντά. Η ομάδα μου με βοήθησε να είμαι στην κατάλληλη κατάσταση ώστε να παλέψω για τις πρώτες θέσεις. Νιώθω καλύτερα και ο τραυματισμός στον ώμο είναι μια ανάμνηση μόνο. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

ΣΟΑΜ: Σήμερα η Βράβευση Αθλητών

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Paddock Girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα