• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δυνατοί παντού!
"Μόνο καλύτεροι θα γινόμαστε στο μέλλον"
Νέα 20/04/2015 - 13:21

Μια εβδομάδα μετά τη δεύτερή του θέση στην Circuit of the Americas, στο Τέξας, ο Andrea Dovizioso παραμένει σε τροχιά Τίτλου καθώς πήρε τους 20 βαθμούς και στην Αργεντινή!

 

Ήταν η τρίτη του δεύτερη θέση για φέτος, με τον Ιταλό να κάνει έναν πολύ έξυπνο αγώνα στην Termas de Rio Hondo. Με το τέλος του πρώτου γύρου ήταν πέμπτος και συνέχισε την ανοδική του πορεία για να περάσει δεύτερος στον 8ο γύρο.

 

Στη συνέχεια τον πέρασε ο Valentino Rossi, με τον Dovi να παραμένει σχετικά κοντά στον Ιταλό αντίπαλό του και στο τέλος, εκμεταλλευόμενος την πτώση του Marquez, ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πιο πολύ απ’ ότι μετά τους δυο πρώτους Γύρους καθώς αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη πίστα για εμάς. Στις ΕΔ και στις κατατακτήριες τα πήγαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν πολύ γρήγοροι».

 

«Ήταν πολύ σημαντικό και αρκετά περίπλοκο, να κάνουμε τη σωστή διαχείριση του απαιτητικού αγώνα με τη φθορά του ελαστικού. Όλοι θα πρέπει να δυσκολεύτηκαν, αλλά και πάλι καταφέραμε να ανέβουμε στο βάθρο».

 

«Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πολύ δυνατοί, διότι είμαστε στις πρώτες θέσεις ακόμα και σε πίστες που δεν μας ευνοούν. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και την Ducati για τη ξεχωριστή μοτοσυκλέτα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον, διότι μόνο καλύτεροι θα γινόμαστε!»

Επόμενο άρθρο »

Λάθος στρατηγική για Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Αυτά συμβαίνουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα